Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни очаква до другата събота

Видяна: 32400 пъти

Овен 21 март – 20 април
Днес е Задушница, почитаме починалите си близки. Не предприемайте нищо важно, но може да работите в градината на личния си интерес и в парника. Заложете семената на новата реколта в пряк и в преносен смисъл. Прекратете фалшиви и вредни връзки. Новолунието в знака на Рибите е най-добрият момент в годината, в който с лекота може да се откажете от вреден навик или порок. Стойте мирни и бъдете внимателни през уикенда. Лесно може да се излезе от коловоза и да се провалят дългогодишни връзки. 24-ти идва с прозрение кое как да стане и да се получи. 25-и отпушва зациклени ситуации. На 26-и действайте самостоятелно. 27-и ви носи много любов и неочаквано обяснение, а в петък някой ще се похвали с придобивки и финансови постъпления.
Телец 21 април – 20 май
Днешният ден носи проблеми във връзките, конфликти и тенденция към обсебване предимно за родените след 10 май. Всичко предприето с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще изисква повече пари и усилия от ваша страна и няма да ви донесе чаканите ползи. Не носете украшения от кости и рога. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Задушница е, заливат ни спомени. Нищо важно да не се предприема. 23-24-ти са дни за пречистване и отказване от вредни навици и привички. Прочистете тялото, разчистете сметките. 25-и носи вдъхновение за хората на изкуството, модата и дизайна. На 26-и не сключвайте нов договор. 27-и идва с любов и привличане, а 28-и с неочаквани печалби.
Близнаци 21 май – 21 юни
Не започвайте нищо съществено в днешния ден. Предприетото с голяма амбиция ще тръгне накриво, ще носи повече загуби и проблеми, отколкото придобивки и ползи. Сега е моментът да се отървете от вредни влияния. Добре опечете и сварете храната си. Не реагирайте на провокации и на изкушаващи предложения. Днес и пророчествата са лъжливи, трудно ще разбереш кой какво ти крои. 22-ри е ден за приключване. На 23-ти навлизате в тридневен рисков период. Родените в първата декада са пред тежък избор. Предстоят инвентаризации във връзките. До 25-и си дайте дума да приключите с вредни влияния, да се откажете от вредни навици и привички. На 26-и не се включвайте в групови дейности. 27-и носи късмет и нова любов, а на 28-и чакайте пари и повишение.
Рак 22 юни – 21 юли
Днес ще се играе нечестно и неспортсменски. Започнатото с голяма амбиция ще зацикли, ще донесе повече разходи, отколкото приходи и ползи. Не си правете планове. Нещо непредвидено ще се случи. Ще ви разбалансират разговорите и отношенията, в които влизате. Очаквайте провокации и странични намеси, за някои от които дори няма и да разберете. Не яжте нищо алангле. На 22-ри всичко ще се прави на тъмно и задкулисно. Но в следващите три дни ще изкачите стъпалата към парите, славата и постиженията. 23-ти е добър за подновяване на стопирани проекти. Дайте втори шанс на стари производства и фирмени дейности. 24-25-и ви носят залпово вдъхновение. Хората на изкуството ще създават шедьоври. 26-27-и носят рискове в играта на любовта. 27-и идва с печалба.
Лъв 22 юли – 22 август
В този ден за вас има много забрани и предупреждения. Важното е нищо сериозно да не се започва. Усилията ви ще отидат на вятъра и всичко ще трябва да се преправя и поправя. Нещо тъмно витае наоколо и обърква живота ви. Трудно ще разберете мотивацията, движеща околните, и може да направите грешен ход. За прибързаните си действия ще платите с много сълзи и разправии. 22-ри е един от най-рисковите ви дни за месеца. 23-ти дава повече свобода на действие, а 24-ти идва с интуитивно прозрение. На 25-и действайте активно. На 26-и използвате силата на колектива за лични цели и облаги. На 27-и ще подпишете изгодни договори, ще получите чакани пари, поръчки и доставки. На 28-и важното свършете до обед. Родените в първата декада губят по точки вечерта.
Дева 23 август – 22 септември
Предприетото днес ще тръгне накриво, ще ви вкара в излишни разходи, ще донесе проблеми във връзките и работната ви програма и ще засили личното неудовлетворение. Стъпвайте внимателно, не се движете с непознати хора в непознати места и не поемайте излишни рискове. Здравето е нестабилно не само когато сме в сатурнова дупка, но и когато Слънце и Луна ни гледат в опозиция. Очертава се предизвикателна седмица за вас, за връзките здравето и деловите ви ангажименти. 22-25-и ще са натоварени с проблеми и задължения. Новолунието в Риби ще привлече в опозиция на Девата четири планети. Съветът е в този период да се откажете от вредните си навици, връзки и привички и от 26-и да започнете начисто. 27-и ви носи порция любов, а на 28-и чакайте печалби.
Везни 23 септември – 22 октомври

Днес случайността проваля плановете на враговете ви и подлага динена кора под краката на тези, които по някакъв начин биха искали да ви навредят. Оглеждайте се, бъдете внимателни и помогнете на съдбата да ви помогне, като не рискувате излишно и не се предоверявате. Не носете украшения от кости и рога, добре сварете и опечете храната си, сложете маска против зарази. На 22-ри съдбата ще елиминира ваш конкурент, останете където сте. На 23-ти планирайте и разчиствайте пътя, но нищо ново не започвайте. Кажете си, че сте до тук с дадена връзка, че ще спрете цигарите и ще дозирате алкохола. 24-25-и идват с нови идеи и творческо вдъхновение. На 26-и не се обвързвайте, но на 27-28-и не пропускайте момента за любов, за делови и лични предложения.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Днес е добре да проведете общо прочистване на организма. Дайте си сметка кое вреди и пречи в живота ви и в следващите дни се дистанцирайте от всичко вредно и разболяващо. Може да се отложат пътувания. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии. Очертават се опити за манипулация. Създайте си необходимите защити от чуждо вмешателство и не рискувайте излишно. Предприетото на 22-ри ще донесе само загуби и разходи. 23-ти дава възможност да подновите връзки и производства, да отворите старото си заведение и да възродите стопиран в миналото бизнес. На 24-ти се събуждате с интуитивно прозрение за бъдещето и на 25-и реализирате приходи от добре преценени и обмислени проекти. 26-27-и ви водят към фаталната любов, а 28-и към финансов капан.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
От днес до 25-и в живота ви започва прочистваща програма. Искате или не, но нещо ще си отиде. Помогнете на съдбата да ви помогне, като сами прекратите вредни връзки и влияния и се откажете от вредните си навици, които вече ви мъчат и вредят на здравето. Обгръща ни тъмнината на новолунието, което ще провокира стаените ви страхове и ще увеличи дистанциите в отношенията. На 22-ри нищо сериозно не започвайте. Следват три критични дни, в които Луна, Слънце, Меркурий и Нептун ще бъдат в пречупваща позиция спрямо вашето Слънце. Предстоят инвентаризации и раздели, но най-важното е до 25-и да вземете решение и да се откажете от вредни навици, връзки и присъствия. Облекчете си живота. 26-27-и носят любов и творчески успехи, а 28-и нужните ви пари.
Козирог 22 декември – 20 януари
Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Ще срещате трудности в отношенията, затова не започвайте нови връзки. Ориентирайте се към приключване. Започнете прочистваща диета. Не допускайте странични хора в пряката си работа и дейност. В момента всяка намеса е с користни цели или е провокирана от скритата ви конкуренция. Нищо да не се споделя. Сами си вършете работата. До 25-и проблемите на другите ще разчистят пътя пред вас. На 22-ри проведете общо прочистване на организма и не започвайте нови връзки. 23-24-ти ви зареждат с вдъхновение и свежи идеи, които може да ви донесат пари и перспективна работа в бъдеще. На 25-и се активизирайте максимално. 26-27-и носят рискове за любовта и партньорските връзки, но в петък печалбата ще е за вас.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Днес се занимавайте само с лични и семейни дела. Ограничете контактите и не предприемайте нищо сериозно. Тъмнината на предстоящото новолуние ни обгръща, а в такъв момент не знаеш откъде ще ти дойде ударът. Не се предоверявайте, не започвайте нова връзка и отложете за утре делата, които искате да започнете без намеса от трета страна. Задушница е, спомените връхлитат. 22-ри е безенергиен и опасен ден. 23-ти ни развързва ръцете, всеки може да си позволи да бъде себе си. На 24-ти ще се събудите с вдъхновение и с ясното чувство за посока, мисия и цел. На 25-и вътрешната ни енергия е особено силна, ще успеете в нещо, което до момента не ви се е отдавало. На 26-и не работете в екип. 27-и ви издига на престижна позиция. 28-и е рисков за личните ви финанси.
Риби 20 февруари – 20 март
Днес нищо не е такова каквото изглежда. Лесно може да бъдем въвлечени в рискови ситуации и да направим грешен ход. Ограничете контактите, не носете украшения от кости и рога, добре опечете и сварете храната си. Днес и пророчествата са лъжливи. Не изневерявайте на себе си и всичко ще е наред. Задушница е. В утрешния ден ще имате повече късмет. 22-ри е ден на равносметка. Новолунието в Риби ще събере в следващите три дни Луна, Слънце, Меркурий и Нептун. Стоите пред водопад от промени. 23-25-и са най добрите дни в тази година, в които да се откажете от вредните си навици, да елиминирате вредни дейности и присъствия. На 26-и не бързайте да се обвързвате, но на 27-28-и не пропускайте да привлечете нужните ви хора. /монитор

Публикувана на
22 Февруари 2020 година