Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква днес

Видяна: 12322 пъти

Овен
Ден за активна самозащита от чернотата наоколо. Ограничете контактите с непознати, а и срещите с познати хора подбирайте по степен на важност. Не се опитвайте да отстоявате мнението си на всяка цена. Липсва ви някаква информация. Не коментирайте чуждите дела. Може да сбъркате и да се изложите тази вечер. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна и рискова позиция.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
До обед се сблъсквате с неуредици и непредвидени обстоятелства. Родените в третата декада ще имат победи, независимо неудобствата, които изпитват. Не поставяйте неизпълними условия. Помогнете на партньора и връзката ви ще се заздрави. Нужна е трезва оценка на реалностите. Вечерта сте на точното място и прекарвате добре.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Сутринта е тежка и натоварваща, но към обед навлизате в силен и трансформиращ период. Което е вървяло наопаки ще се оправи. С лекота ще излезете от неприятна ситуация. Добре е да се започнат ремонти и благоустройства у дома и в офиса. Неприятностите бързо ще се забравят. Представете си ярко тази линия на поведение, която смятате да следвате и не се отклонявайте.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Контролирайте емоциите. Засилват се невралгиите. Обърнете се към по-духовни занимания, не се сърдете на никого за нищо. В този ден е добре да погледнем отвисоко на ставащото и да видим в перспектива личните си връзки. Някой ще намери своя таен или явен източник на сила, подкрепа и ресурси. Не бързайте да се хвалите с придобивките и завоеванията си.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Не започвате деня по правилата, но от обед намирате своя нов източник на сила или преоткривате стари връзки и места, в които сте се чувствали добре. В този ден миналото среща бъдещето ви по неочакван начин. Бъдете сред тези, които обичате и цените. Ден на фонтана от преливаща енергия и ентусиазъм за действие и промени. Бързо ще се справите с всеки проблем.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед не взимайте важни решения и увеличете дистанциите. Не отстоявайте мнението си на всяка цена. Може би бъркате в преценката по отношение на връзките и действията си. Денят е добър за преместване, за работа със земята, за покупка на животни и домашни любимци. Отделете време за по-духовни занимания. Не може да мислиш само за работа, пари, хапване и пийване.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Поспете по възможност до късно и ще си спестите някои неприятни моменти и неудобства. От обед навлизате в период на балансирани действия, на строителни и ремонтни дейности, които ще успокоят обстановката и ще донесат желаното разширение у дома. Не правете нищо на своя глава. Потърсете мнението на близките, които ще бъдат засегнати от промените и начинанията ви.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Сутринта може да започне с проблеми и конфликти. Всеки дърпа чергата към себе си. Дано успеете да удовлетворите всички искания. Добре е да се започнат ремонти, да се направят размествания, които ще дадат на всеки нужното му пространство за работа, учене и лични занимания. Вечерта енергията ви достига високи нива и в понеделник ще постигнете максималното.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на противопоставяне, на изневери и непредвидени обрати в отношенията. Ще си проличи с кого и с какво имате лична и физическа несъвместимост. Внимавайте в приказките. По добре замълчете и се отдалечете, отколкото да подходите директно с обиди и претенции. Каквото се развали трудно ще се оправи. Вечерта се вижда светлина в тунела и нещата тръгват към оправяне.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес може да се откажете от едно за сметка на друго. Сутринта е натоварена и с неприятни ангажименти, от които не бива да бягате. До вечерта ще получите лично удовлетворение и ще влезете в качествена среда. Предприетото трябва да се прави здраво, надеждно и функционално, за да издържи проверката на времето. Не пестете труд и материали, за да не преправяте после нещата.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Трудна и мъчителна сутрин, с напрежение у дома и в отношенията с партньори. Все нещо не достига или не е по правилата. Контролирайте емоциите, бъдете отстъпчиви и дайте възможност и на близките да се изявят. Денят е добър за преместване и нова подредба в дома. Простете на този, който ви и обидил и не се сърдете за дреболии. Трети лица ще провокират връзките ви.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ако до обед усещате някакво неудобство, притеснение и давещо чувство в гърдите, това са знаци, че се нуждаете от по-духовна храна и друг тип отношения с околните. Препоръчва се активен отдих и срещи с хора, които не ви натоварват с прекалени претенции и изисквания. Мислено си представете с подробности тази линия на поведение, която ще следвате в следващите дни.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
/монитор

Публикувана на
31 Май 2020 година