Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Женски хороскоп за октомври

Видяна: 20191 пъти

Жената Близнаци
В първите дни на месеца ще трябва да вземете важни решения. Ще търсите вашето вътрешно Аз, опитвайки се да постигнете баланс. Не влагайте енергията си, опитвайки се да свършите всичко накуп. Ако може, отложете големите проекти за след време. През новия месец вашата решителност ще се повиши. Ще се чувствате по-уверени. Бъдете внимателни с харчовете.
Жената Телец
В първата декада на октомври е много важно да не изпуснете нещо важно по отношение на работата. Възможно е да се почувствате объркани по дадени въпроси. В тази връзка ще ви е трудно да оцените обективно какво се случва, да вземете важно решение или да направите съдбоносен избор. Не забравяйте да обсъдите всички въпроси, които ви вълнуват с вашите любими хора. Ако искате да постигнете успехи, не се отпускайте. Месецът е подходящ за решаване на финансови проблеми.
Жената Близнаци
В първите дни на месеца ще трябва да вземете важни решения. Ще търсите вашето вътрешно Аз, опитвайки се да постигнете баланс. Не влагайте енергията си, опитвайки се да свършите всичко накуп. Ако може, отложете големите проекти за след време. През новия месец вашата решителност ще се повиши. Ще се чувствате по-уверени. Бъдете внимателни с харчовете.
Жената Рак
Някои събития ще ви накарат да промените първоначалните си планове. Въпросите, които поставяте на заден план, изведнъж ще излязат на дневен ред. И докато не ги разрешите, по-добре не си поставяйте нови цели. Ако ви е нужна помощ от приятел, не се колебайте да я поискате. Бъдете внимателни с емоциите които може да се колебаят. Те могат да ви изиграят лоша шега. Отдайте се на занимания, които ще ви накарат да се почувствате добре.
Жената Лъв
Много е вероятно през първите десет дни на октомври да се озовете на кръстопът. Късметът ще бъде с вас през втората декада на месеца. Запазете силата на духа си, само така ще се справите с предизвикателствата. Очакват ви хубави емоции и много възможности да подобрите живота си. Възползвайте се от тях.
Жената Дева
В началото на месеца е възможно да чувствате несигурност в себе си, да ви бъде трудно да вземете важни решения, затова отложете тези, които може. Много е важно да не бъдете твърде критични към хората край вас, дори към половинката си. Никой няма да толерира вашата отрицателна настройка. В края на месеца съдбата ще бъде благоприятна за вас.
Жената Везни
Мили дами, ще искате да се докажете като можещи и това ще ви вдъхнови да се заемате с няколко неща наведнъж. Но така рискувате да допуснете груби грешки. Възможни са конфликти в семейството и с роднините ви. Опитайте се по-често да се отдавате на любимите си занимания, да разпускате от стреса. В любовта ви очаква хармония. Ако имате възможност, организирайте си кратко пътуване с партньора.
Жената Скорпион
Месецът ще ви предложи приятни моменти на забавление, като концерти, постановки, изложби и т.н. Също така ще имате възможността да покажете своите качества в работата. Като цяло, октомври ще е месец, в който ще бъдете забелязвани, а това ще ви радва. Ще получите висока оценка на работата си, любовта ще ви носи допълнителни приятни емоции.
Жената Стрелец
Съдбата ще ви даде заветния шанс да постигнете ваша мечта. Но в края на месеца е възможно да се почувствате по-раздразнителни. Също така внимавайте с примамливи предложения за работа, инвестиране на средства. Проучете всичко, защото не са изключени загуби.
Жената Козирог
Необвързаните дами ще имат добри перспективи за нови запознанства, защото чарът им няма да остане незабелязан. Средата на месеца може да донесе някои напрежения, особено ако се налага да решавате въпроси свързани с имоти, да попълвате важни документи, преминаване на изпити. Проверявайте всичко много добре.
Жената Водолей
През новия месец ще е хубаво да бъдете по-инициативни в работата. Ще имате желание да прекарвате повече време с роднини, приятели, да се забавлявате. Добри възможности няма да ви липсват. Ако сте в конфликт с някого ще имате възможността да подобрите вашите взаимоотношения с този човек. Малките пътувания ще ви заредят с приятни емоции. Очаквайте положителни промени в живота си.
Жената Риби
Началото на месеца ще ви носи приятни емоции. Няма да ви липсва внимание, ще имате много покани за хубави събития, срещи. Ще създадете нови познанства. Въпреки това, не бързайте да разкривате подробности за себе си. В средата на месеца може да попаднете в капана на илюзиите. Бъдете внимателни с обещания, работа с документи, не залагайте пари, не дарявайте.

Публикувана на
23 Септември 2020 година