Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Професор обяви доц. Кунчев за книжен плъх, на глупостите на ген. Мутафчийски се е смял

Видяна: 46080 пъти

„Това няма нищо общо нито с науката, нито с медицината. Следете пътя на парите и ще разберете накъде отива коронавирусът. Следете офертите за термометри и маски.Купуват се маски за 3 млн. ,които струват 3 стотинки, продават се в левове.... „ Това каза проф. д-р Иван Чалъков от клиниката по УНГ в болница ”Царица Йоанна-ИСУЛ” в ефира на ”Честно казано с Люба Кулезич” коментирайки COVID-19.
„Хората от цял свят излязоха на улицата. Трябва ли да приемем, че добрите са 10 души, а идиотите са милиони. Днес е заведено дело от съдиите срещу маските, които трябва да носят децата.“, каза още той.
„Доц. Ангел Кунчев си позволи в прав тест да обиди доц. Мангъров. "Ти виждал ли си отделение за COVID-19. Прозвуча ми като в българския сериал "Под прикритие", в което главният актьор Захари Бахаров пита: "Ти качвал ли си се на Q7, бе?". Не е възможно един национален инфектант да си позволи такъв тон. Медицината е много специален стъклен магазин и в него слонът няма място. Има написани правила. Не е възможно един консултант по инфекциозни болести да си позволи такъв тон. Точно този книжен плъх, обясни професорът.
„Преди два месеца си беше позволил да казва, че лекарите нямат хигиена и е решил да ни дисциплинира. Аз му писах, че при нас не са навици а рефлекси. А чиновническите кабинети се виждат на монитори, а болни не.“, гневи се той на доц. Кунчев.
„Оздравява този, който е бил болен. Другите са заразени и незаразени. Тази грушка е умишлена. За да се оправдаят разходи и пари…Чувството за чуждо тяло, спомняте ли си глупостите на ген. Мутафчийски, смели сме се от сърце…Доцент Коста Костов казваше едно в началото, после друго.“, коментира професорът.
„Като лекар никога няма да сложа на дечицата маски… Вземате секрет от носа - тампонът трябва е синтетичен, а не памучен. Носът е шокогенна зона, той е аристократичен орган, той не търпи селскостопанско поведение.“, даде препоръки професорът. /фрогнюз

Публикувана на
24 Септември 2020 година