Новина от категория България
Архив на публикациите

Сбогуваха се с бг Хю Хефнър

Видяна: 66426 пъти

Стотици се стекоха пред храма "Света София" днес в 11:00 ч., за да изпратят Христо Сираков в последния му земен път. Бизнесменът си отиде на 64 години, след като бе повален от тежък инсулт. Преди това той претърпя операция, при която му е била извършена процедура за разширяване на кръвоносните съдове. Българският Хю Хефнър бе настанен в интензивно отделение в тежко състояние.
Да го изпратят дойдоха близките и децата му, както и десетки роднини и приятели. Сред тях бяха и Михаела Тодорова и Жанета Осипова. Колежката им Анна-Мария Чернева. Край ковчега покрусени от загубата на своя баща бяха и трите деца на Сираков - дъщеря му от Башлиева - Анна-Мария, доведената й състра Денница и синът му от Ирен Онтева - Кристиян.
"С всеопростителна усмивка приключи един живот, посветен на любовта и красотата, споменът за който ще ни топли до края на дните ни. Христо ще остане завинаги в сърцата ни с бистрия си ум, добротата и невероятната харизма, с която създаваше на всички около себе си един красив, вълнуващ и вдъхновен живот! Искрено ви молим да уважите скръбта на семейството му и близките ми. Светъл път, Христо!", гласи официалното съобщение, разпространено из медиите от пиарката на бизнесмена Мила Христова.
Покойният плейбой Христо Сираков бе изпратен в сетния му път с катафалка за 85 000 евро. Луксозното возило e с английската марка "ягуар".
/блиц

Публикувана на
25 Септември 2020 година