Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Хюрем султан от „Великолепният век“ бременна от американец

Видяна: 9516 пъти

Една от най-красивите турски актриси, 37-годишната Мерием Узерли, реши да не крие повече бременността си. Актрисата обяви официално за близкото раждане на втората си дъщеря:

“Петият месец от бременността... По волята на съдбата нов човек ще пристигне на този свят през януари... Ще имам момиче. Лара отдавна иска брат или сестра”, разкри звездата пред света. Много абонати изказаха възхищение от красотата на актрисата, като подчертаха, че бременността я е направила още по-женствена. “Синеок ангел”, “Очарователна”, “Кралица”... бяха част от коментарите.
На снимката Узерли е с пестелив грим, което показва, че не се страхува да покаже своята естествена хубост.
Още в средата на юли турските журналисти предложиха възможна й бременност, тъй като публикува снимка в своя Instagram, на която се виждаше леко заобленото є коремче. Под този пост феновете започнаха да я поздравяват, но тогава не потвърди предположенията на абонатите.
Името на бащата все още не е известно на обществеността. В едно от интервютата обаче актрисата призна, че нейният сегашен спътник в живота е американец, живеещ в Берлин. Според информационното издание “Сноб”, този факт разстроил мнозина, защото очаквали да я видят омъжена за турчин.
Бащата на първата й дъщеря, шестгодишната Лара, е турският бизнесмен Джан Атеш, с когото Узерли се раздели малко преди раждането. Те бяха сгодени, но така и не се ожениха. Тя имаше много напрегнати отношения с бившия си годеник: дълго време той не оказваше никаква материална подкрепа на общото им дете. Според съобщения в турските медии, наскоро бизнесменът обещал да започне финансово да участва в живота на момичето. Дори е готов да є даде фамилията си, на което преди това не бе съгласен.
Според Узерли, Атеш упражнявал и психологически тормоз върху нея, упреквайки я за липсата на талант и наднормено тегло.
Мерием призна, че отдавна е искала да се занимава с кетъринг и сега възнамерява да отвори свои кафенета по целия свят. Веригата “Nosh Nosh” е предназначена за вегани, любители на деликатеси, здравословни сладкиши и колумбийско кафе. Вторият магазин-кафе, който актрисата нарече “по-малката сестра на големия, тя отваря заедно със своя партньор, готвач от Италия.
Изключително горда е, че сега притежава два магазина на “Nosh Nosh” и се надява клиентите да ги оценят.
Телевизионният сериал “Великолепният век” донесе световната слава на актрисата, а в Турция Мерием веднага бе обявена за еталон на женската красота и поставена наравно със звездите на националното кино. /блиц

Публикувана на
28 Септември 2020 година