Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Проповедничка заряза църквата, стана порно звезда

Видяна: 15311 пъти

В САЩ бивша евангелистка проповедничка напусна църквата и започна да се снима в порно, пише New York Post. 35-годишната Никол Мичъл израснала в семейство на баптисти и получила сериозно религиозно възпитание.
„Убеждаваха ме, че желанията и тялото ми са греховни и лоши“, разказва тя.
Въпреки това, от малка си фантазира, че ще стане стриптизьорка. Редовно ходела на църква и често задавала въпроси на свещениците.
През 2016 г. й предложили да изнася седмична проповед пред енориашите. Тя с радост се съгласила. „Да бъда на сцената пред хиляди хора е мечтата ми от много години“, обяснява жената.
В същата година посетила театрален спектакъл на тема ЛГБТ и осъзнала, че изпитва влечение не само към мъже, но и към жени. След една проповед пред многохилядна аудитория през юли 2017 г. решила да напусне църквата.
През юни 2019 г. се развела, а след това се преместила в Лос Анджелис.
Направила си акаунт в сайта OnlyFans, който се ползва с огромна популярност сред порнозвездите и другите секс труженици, и започнала да продава еротичните си снимки и видеа. „Започнах много плахо, публикувах снимки, на които бяха оголени само гърдите ми, но стигнах до момента, в който снимам видеоклипове, базирани на конкретни желания на хората “, казва тя. /блиц

Публикувана на
28 Септември 2020 година