Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Ревизоро вече публично напада ВМРО

Видяна: 5612 пъти

Конфликтът между министъра на околната среда и водите Емил-Димитров-Ревизоро и лидера на ВМРО Красимир Каракачанов вече е безвъзвратен. Разривът между двамата настъпи още в началото на лятото, след като той загърби лоялността към ВМРО и се присламчил към редиците на ГЕРБ.
Въпреки че е в правителството от квотата на „войводите”, Емил Димитров бързо се преориентира към ГЕРБ и започна да си урежда избираемо място в тяхната листа за предстоящите парламентарни избори.
Ревизоро вече публично напада ВМРО и политиката на Каракачанов. „Не разбирам как хора от ВМРО се съюзяват и викат „мутрите вън! А ако има един временен кабинет, той не може да се справи с толкова работа”, сподели пред медиите екоминистърът.
Предложение за експертен кабинет обаче се чу лично от устата на Красимир Каракачанов. В този смисъл контратезата на Ревизоро е нож в гърба на вицепремиера, който му поднесе на тепсия министерския пост.
Така, заради предателството на Емил Димитров, ВМРО остава само с един министър в кабинета – самия Красимир Каракачанов, който оглавява военното ведомство.
Иначе биографията на Ревизоро доказва, че партийните лупинги за него не са прецедент. След престоя си като директор на Агенция "Митници" от 2001 г. до 2002 г., през 2005 г. той aкocтирa в лиcтaтa нa БCП-Плeвeн кaтo кaндидaт зa нaрoдeн прeдcтaвитeл. Тъй като е чак на 14-то място обаче, не успява да се пребори за място в парламента. За сметка на това на последните парламентарни избори намира място в лиcтaтa нa „патриотите” и този път се приземява на депутатската скамейка. лупа

Публикувана на
28 Септември 2020 година