Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще се сбъдне тази сряда

Видяна: 18117 пъти

Овен
Родените в първата декада ще изживеят притеснителни моменти. До обед свършете важното за деня. Следобед работата ви може да бъде стопирана поради неочаквани промени и намеси. Може да се окажете виновни за чужда вина. Вечерта се приберете навреме. Вероятно е да получите вест от чужбина и да се наложат някои промени в плана ви за утре. Пазете си тайните.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Кажете си каквото ви тежи. Не сдържайте емоциите. Бъдете сигурни, че ще ви разберат и ще оценят жестовете, които правите. Ако защитите някого, ще си спечелите защитник за бъдещето. Ако някой ви подкрепи постарайте се да се движите рамо до рамо с него и да си пазите гърба взаимно. Чакайте обаждания и предложения от чужбина. Някой стяга куфарите, а друг вече е на път.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
Чакайте подкрепа от близки и приятели зад граница. Уредете пътувания, подновете преговори и се опитайте да финализирате подготвената преди сделка. Диетите са противопоказни до обед. Не се ограничавайте и в контактите. Ще намерите изход от неприятна ситуация. Планирайте за утре до обед продължението на разговори и преговори. Може да с окажете свързващото звено в нова дейност.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес животът ви поставя нови задачи. Ще се затегнат и отношенията у дома. Не планирайте командировки до края на седмицата. Луната навлиза в знака на опозицията ви Козирога и до петък на обед ще сключва тежки аспекти с Марс и със Слънцето ви. Ще ви се обаждат и от чужбина. На работното място ще се поставят условия и ще се налагат ограничения. Смирете недоволството.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
До обед не се ограничавайте нито в храната, нито в общуването и връзките. Следобед плановете ви ще се променят поради обаждане от чужбина или поради нечия намеса в предварително уговорената програма. Чуждо тяло се опитва да влезе в личната ви вселена. Връзките с чужбина са нож с две остриета. Дават ви се пълномощия, пари и предимства, но и висока цена ще платите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Силен ден за родените в първата декада. До обед си уредете срещи и консултации, които ще донесат ползи за бъдещата ви работа. Вечерта е добре да сте в компанията на хора, които биха подкрепили намеренията ви идейно и финансово. До утре на обед чакайте и обаждане от чужбина. Уреждате документи за работа и учене или някаква допълнителна заетост. Намирате квартира.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Днес родените в първата декада може да се оплетат в интриги, грижи и неприятности. За другите проблемите ще дойдат в следващите два дни. Ако мислите за някого обадете се и ще чуете важни новини. Настъпват промени, които ще изискват бързата ви и адекватна реакция. На работното ви място започват трансформации, в които е добре да се включите, а не да сте опозиция на всичко.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед продължете в посоката, която сте следвали вчера и довършете това, което ви е останало като ангажимент. Ще ви се обаждат с предложения от чужбина. Ако днес заминете дълго ще останете там и може да намерите перспективна работа. Ден на откровение. Усещате къде е мястото, където животът и бизнесът ви ще се развиват успешно. Постарайте се да отидете там.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Стрелец
Мислете и действайте комплексно. Този ден позволява да надскочим прегради и бариери, да уредим документи, пътувания и връзки с чужбина и да се издигнем на ново стъпало в професионалния и обществен живот. Ще си пробиете път към печеливши позиции и ще елиминирате конкурент. Днес и утре е добре за преподписване на старите договори, новите да почакат и да се проучат.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Луната навлиза във вашия знак и утре ще бъде в съвпад с Юпитер, Сатурн и Плутон. Днес е благоприятно за преговори с бизнес партньори и посредници в чужбина, за разговори с роднини, които са далече и за обсъждане на съвместни юридически дела. Приемайте нещата такива каквито са. Не се радвайте предварително, но и не се отчайвайте, ако нещата трудно ви се получават.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Започнете деня с активно и целенасочено търсене на по-добро място за работа и живот. Предстои ви битка, която с голяма вероятност ще спечелите. Ще получите одобрение и финансиране на личните си проекти и може да влезете в перспективна среда. До вечерта чакайте съобщения и разговори с близки в чужбина. Поне в една посока на живота ви нещата ще се уредят и подредят.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Действайте активно, свържете се с нужните хора за обща работа и съюз. Чакайте подкрепа и от чужбина. Засилват се телепатичните контакти и до вечерта ще ви се обадят тези, за които мислите. Преговаряйте за подновяване на договорите си при по-изгодни условия. Поне в една посока делата ви се отпушват и проблемите се решават. Една непредвидена среща ще привлече съюзници.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве монитор

Публикувана на
21 Октомври 2020 година