Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Жена се самозапали пред съседи

Видяна: 10065 пъти

Жена от град Кочериново е с тежки изгаряния и реална опасност за живота, след като се заляла с бензин и се запалила. Лекарски екипи от Благоевград я реанимират.
41-годишната жена пламнала пред очите на съседи в района на стадиона в Кочериново. На помощ се притекли намиращите се наблизо хора, след минути дошъл и екип на пожарната служба. Пристигналата линейка от Спешна помощ в съседния град - Рила - я транспортирала до спешното отделение в областната болница в Благоевград. Според лекарите степента на изгаряне на части от тялото ѝ е 70%.
"Тежко изгаряне - и на крайниците, и на лице, и на шията. Тежко! В момента се реанимира! Прави се първична обработка и след това вече, евентуално, ще направим връзка с "Пирогов", с клиниката по изгаряния. Ще я транспортираме с наш екип. Има реална опасност за живота ѝ. Тя е докарана от Спешна помощ - Рила. Информацията е много оскъдна. Най-вероятно опит за самоубийство, но да не бързаме да говорим", каза хирургът д-р Нешев. Засега не са ясни причините за инцидента. /монитор

Публикувана на
21 Октомври 2020 година