Архив на публикациите

На кой пръст да носите пръстен, за да имате пари

Видяна: 12993 пъти

От древни времена бижутата са се смятали за символ на богатството. Те са показвали статуса на човека в обществото или семейното му положение.
Пръстенът обаче не е само украшение. Той е и атрибут, надарен с магическа сила. Пръстенът е способен да предпази собственика си от негативно влияние и да му донесе късмет и много пари.
Нашите предци са знаели, че носенето на пръстени пряко влияе върху енергията на човека. Затова са обичали да казват, че ако човек мечтае за нещо, трябва да носи бижутата си "правилно".
Всеки от десетте пръста на ръката е отговорен за определен сектор от живота. И с помощта на стилни бижута можете да задействате, или обратното - да потиснете прекалено силната активност.
Кой пръст за какво отговаря и къде да носите бижутата си, за да може Съдбата непрекъснато да ви прави подаръци:
Палецът активизира работата на мозъка. Ако носите пръстен на този пръст на дясната си ръка, ще удивите околните с вашата логика и внимание към детайла. Този, който носи златния пръстен на този пръст, ще постигне особено големи успехи. Среброто не развива такива наклонности.
Ако непрекъснато носите златен пръстен за палеца на лявата ръка, ще подобрите интуицията си. Възможно е в някои моменти дори да предвидите развитието на някоя ситуация.
На показалеца е по-добре да носите сребърни пръстени и то не постоянно, защото те могат да ви отслабят енергийно. Постоянно ще чувствате липса на сила, а лошото настроение ще се превърне във ваш верен спътник.
Средният пръст на дясната ръка ускорява преминаването на кармичните дългове. Не се препоръчва обаче постоянно да носите пръстена на този пръст.
Да носите златен пръстен на безименния пръст на дясната ръка означава да привличате любов и късмет в бизнеса в живота си. Сребърните пръстени блокират този канал. Освен това се смята, че пръстенът на безименния пръст на мъжа намалява потентността му.
Пръстен на малкия пръст обещава късмет в бизнеса и дори богатство. Нищо чудно, че много заможни мъже от миналото са носили красиви златни пръстени на кутретата си.
Не трябва да носите пръстена на лявата ръка. В противен случай късметът и просперитетът ще напуснат дома ви! /jenata.blitz.bg

Публикувана на
21 Октомври 2020 година