Новина от категория България
Архив на публикациите

Покер милионерът избяга на Канарските острови

Видяна: 12688 пъти

Покер милионерът Стоян Маданжиев реши да избяга в Испания, узна HotArena. Българинът, който грабна най-голямата печалба, давана някога в този спорт, обикаля Канарските острови, пише България днес.
Веднага щом в сметката са му преведени 4-те милиони, световният шампион по покер забегна за Иберийския полуостров. Стоян е в Испания от няколко седмици и не е ясно дали някога ще се завърне в родината. Играчът от Велико Търново не е сам в страната на Дон Кихот. Той е там с тайнствената си половинка, която упорито крие. Не е ясно дали двамата са заедно от скоро или от преди той да стане милионер.
Първата стъпка от обиколката е Барселона. Той разглежда всички забележителности на каталунската столица. След като в Испания е въведено извънредно положение, Стоян се мести на място, където няма карантина и заведенията продължават да работят - Канарските острови. За да разгледа всичко, търновецът си наема кола, с която обикаля из Тенерифе. Той вече е наел къща на острова, която е до океана.
"Най-красивият залез, който съм виждал", пише под един от фотосите си. Стоян не мисли да спира с покера. Въпреки, че вече е милионер, той съвсем скоро ще се завърне към играта. Преди да спечели титлата световен шампион, Маданжиев е изкарал малко над 30 000 долара от покер. "Сега си почивам. Скоро се връщам към покера", категоричен е той.

Публикувана на
28 Октомври 2020 година