Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

С брашно и въглен се разбира кой ви мисли злото

Видяна: 17751 пъти

Станка Ангелова от Златица от близо 4 десетилетия се е наложила с дарбата си да предрича важни събития и обрати в живота на хората. Търсели я за съвет и помощ преди демократичните промени, както и сега. Нямало политически лидери от някоя от партиите на власт, които да не са ходили на лични срещи при нея. Въпреки това предпочитала да не е в светлината на прожекторите.
Освен с ясновидство тя се занимава и с разваляне на магии, леене на куршум и восък. Ангелова разкрива и още два метода за премахване на чужди влияния в живота ни, които са чрез брашно и въглени.
„Има стари жени, които използват хвърляне на брашно или леене на въглени. Този метод също е ефикасен. При тези методи шепа брашно се хвърля на стената. От фигурите, които се появяват, може да се разбере защо определен човек е получил стрес например и кой му е направил магия. При леенето на въглен в купа с вода се поставят въглени от жарава. Трябва да се угасят 9 въглена. Всеки въглен, при всяко пускане реагира по някакъв начин“, казва феноменката.
Ако въгленът падне на дъното, значи мъж е урочасал пострадалия. Ако падне надясно – жена е, ако е наляво – неженена девойка, гласи неписаното правило на ритуала. /ретро

Публикувана на
29 Октомври 2020 година