Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Откритие за Нобелова награда на култов професор: Две минути във микровълнова печка и… няма коронавирус!!!

Видяна: 24278 пъти

„При закупуване на храна за вкъщи от заведение, е добре да я затопляме за около 2 минути в микровълнова фурна. Така се гарантира, че, ако има коронавирус по парчето пица, например, то той ще бъде унищожен.“. Това обясни проф. Тодор Кантарджиев по време на седмичния брифинг на Министерството на здравеопазването.
"Доста колеги станаха коронолози и говорят какво ли не. В момента най-важното е контролът на мерките и убеждението на хората, че трябва да бъдат с маски. Никой не се е задушил с маската”, каза още той. И допълни, че при общуване с болен, ако човек е спазвал дистанция и е носел маска, ще изкара заболяването по-леко, дори все пак да се зарази.
Подчерта, че трябва да прекарваме възможно най-дълго време на отворен прозорец, когато сме в затворено помещение или в градския транспорт.
Посъветва всички, които носят очила, да не ги свалят, когато са на работа, защото често заразяването с COVID-19 ставало през очите. При болки в гърлото пък било важно веднага да започнем да приемаме лимон със сода, за да предотвартим по-сериозна инфекция.
Коментари в мрежата:
Кирил Джуров: Абе, тия не разбраха ли колко ги е намразил народа? Защо постояно се показват по телевизиите?
Запознат: От три дни се чудя, абе тая зима грип няма ли да има. Нещо като „Виктория“ или N1H3 или друго, щото и те се установяват с PCR-тестове. Миналата зима, до 8-ми март ежеседмично изкарваха статистика в Министерството на истината, пардон, на здравето, за около 50-тина положителни теста за такива щамове. Вчера по новините 20 минути говориха за Ковид и думичка не казаха за грип. Изглежда новия тест ги хваща всичките наведнъж, а за Кантарджиев остава само да ги трепе с микровълновата. Само трябва да изясни как да работим с нея, при отворена вратичка. Пробвах, не става !
Интересът: Кантарджиев мяза досущ на анадолския злодей Кендал от популярна турска сапунка по скучните бг тв канали
Д-р Ох Боли: Дебил до дебила, мила моя майнольо в тая ми България! Тошката и той не прави отстъпление. Станал е като един дребен Тръмп. Сега да го питам, в микровълновата кога да се навра, преди или след като си инжектирам белинатата?
Бай Вирус: Че Бай Кантарджиев прекалява с гроздовата е ясно…Абе на тези пресконференции само дебили по списък ли присъстват? Или мисирки? Как поне веднъж някой не зададе правилен въпрос по същество… Какво СЕНЗАЦИОННО има в това идиотско твърдение? Значи, спиртът убива вируса за 5-10 секунди, но две минути престой някъде си, са истинска сензация… Тези хора имат ли изобщо мозък? Бай Тодоре, един чифт миризливи чорапи убиват ли вируса, и за колко време горе-долу?
Гнус: Аз ся, тъй като не мога да намеря вирус, фанах една муха. Държах я в микровълновата три минути. Кат издзънка звънчето, отворих вратичката и мухата изхвърча, само малко си отръска перушината. Други въпроси?
Сн.: БГНЕС

Публикувана на
29 Октомври 2020 година