Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Молдова - скритият скъпоценен камък за инвестиции

Видяна: 22920 пъти

Бизнес форум под наслов „Молдова - скритият скъпоценен камък за инвестиции“ ще се проведе на 19 и 20 ноември.
МБС-2020 ще се проведе в електронен формат, осигурявайки безопасно онлайн пространство за участие, създадено с цел повишаване на осведомеността относно Република Молдова в световен мащаб като скрито съкровище за инвестиции, предлагаща опит, който създава връзки.
Програмата тази година ще бъде фокусирана върху хармоничната комбинация между обмен на компании, търсещи инвестиции и партньорство. Присъединявайки се към това събитие, зрителите ще споделят своите идеи за предизвикателствата, които трябва да бъдат решени заедно по пътя към новата икономическа реалност. Правителственият панел е подсилен с приспособени политики, предназначени да подпомогнат растежа на настоящите инвеститори и нови желаещи.
Платформата MBW-2020 ще предостави подходящо съдържание и функции, извеждащи събитието на ново ниво на ангажираност и интерактивност между участниците, както и поддържане на мрежата в основата на изживяването на събитието, като: Церемония по откриването, Глобални гости, Пленарна сесия с презентация на държава , Супер маркови истории, Pitch - сесии разделени по икономически сектори, One2One срещи.
Поканени са заинтересовани бизнес асоциации, инвестиционни фондове, национални органи, отговарящи за инвестициите и търговията, бизнес общности.
Поканени сте да се присъедините и да се свържете с повече от 1000 бизнес партньори, водещи Република Молдова към устойчива икономика. Не забравяйте да се регистрирате и да участвате в MBW 2020, за да научите повече за тази сфера: www.mbw.md

Публикувана на
18 Ноември 2020 година