Новина от категория България
Архив на публикациите

„Плаках над два часа!“

Видяна: 20618 пъти

След новините днес - за майката погубила животите на двете си деца..-плаках над два часа!“. Това написа актрисата Ралица Паскалева в личния си профил след трагедията с двете заклани от майка си душички. Ето какво казва още:
Сърцето ми се изпълни с тъга, скръб, гняв, безсилие, неразбиране .. Запитах Господ защо не е спрял демоните на тази жена и не е спасил животите на тези деца .... За злото никога няма обяснение! Но знам едно със сигурност - Бог плаче с нас и тези деца са при него!
Сигурна съм, че нашият Небесен Баща ги е прегърнал. Но трябва да треперим от злото тук - на Земята, от самите нас, защото ние бавно и методично превръщаме света си в Ад! Господи, помогни ни!“.
Освен че е набожна, звездата от „Откраднат живот“ е много емоционална. В началото на годината Ралица тъгува по половинката си - волейболиста Теодор Салпаров, който играе в Русия. Споделя, че той много й липсва и затова му носи дрехите. След това пуска клип в Инстаграм, на който плаче от радост за успели свои студенти. "Плача на филми, плача за животните, плача за хората по улиците, за много неща плача“, разказва хубавиците и признава, че понякога емоциите властват над нея пише „България Днес“.

Публикувана на
24 Ноември 2020 година