Новина от категория България
Архив на публикациите

Останала без работа актриса щяла да се пробва за проститутка, ако не била на 49

Видяна: 29646 пъти

Популярната актриса и режисьор Касиел ноа Ашер е бясна от задаващия се втори локдаун. Тя възропта, че е на свободна практика и за втори път в рамките на тази година остава без абсолютно никакви доходи. Пише, че ако не била на 49-годишна възраст, би обмислила "кариера в проституцията" Публикуваме поста й:
„Ако се въведе извънредно положение, аз за втори път ще остана без доходи тази година. Тъй като съм артист на свободна практика, нямам право и на държавни помощи. Така че, уважаеми защитници на локдауни, карантини, и всякви изолации - ЩЕ ВИ ПОМОЛЯ да отделите от явно високите си, постоянни доходи, вероятни ренти и печалби от тотото - скромна сума за мен и моя живот, нали?
До колкото си спомням по християнски имаше някаква приказка за двете ризи... Та моля и очаквам втората ви, ненужна "риза"... Така де, нали аз оставайки без работа и бъдеще, но с трайно празен хладилник - пазя вашия живот?! Инфо на лични за банковата ми сметка. Покорно благодаря!
П.С. Съвсем сериозна съм - първо!
Второ: ревящи емотикони няма да ме нахранят - предпочитам кеш в зелено.
И трето - ако не бях вече на 49 години, внимателно бих обмислила възможността да направя кариера в проституцията, но уви.../лупа

Публикувана на
24 Ноември 2020 година