Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Майката-злодейка, заклала двете си деца, протестира в ареста, че бавят закуската й

Видяна: 23241 пъти

Кристина от Сандански, обвинена в убийството на двете си деца, се държи странно в следствения арест в Благоевград. Тя спи непробудно, храни се добре и не плаче. Даже вчера сутринта е протестирала, че закуската й се бави, съобщава Struma.com.
Не говори за случилото се и не споменава децата си. Най-вероятно все още не осъзнава какво е направила, което навежда на мисълта, че психичното ѝ здраве е силно разклатено.
Преди дни с решение на Окръжен съд Благоевград тя бе оставена за постоянно в ареста по преценка на окръжния съдия Красимир Аршинков.
Адвокатът й разказа, че тя е в депресия заради домашния тормоз, на който е била подложена години наред.
Сандански е разделен на две в мнението си за страшната семейна трагедия. Една част от жителите обвиняват мъжа й Георги и семейството му за постоянния тормоз, на който я подлагали. Другата част пък защитават фамилията на Георги и твърдят, че той обожавал децата, а казаното от адвоката на Кристина за терор над малките Ивон и Васил били абсолютно неверни.
Бащата Георги не е на себе си след случилото се, неговият баща Васил е в болница, сестра му Силвия напусна Сандански, потънала в скръб, а майка му е със сърдечни пристъпи, зачестили след инцидента. Братът на Кристина пък се върна от чужбина след трагедията.

Публикувана на
24 Ноември 2020 година