Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Богатство и късмет според това къде имаме бенки

Видяна: 21240 пъти

Кога богатството, успехът и щастието се крият зад определени бенки и къде точно трябва да се намират те, за да се „разчете“, че притежателят им ще се радва на куп успехи.
Бенка на слепоочието
Такава бенка имат широкоскроените хора, които са готови да отидат навсякъде и да направят всичко. Родилно петно на слепоочието се среща при запалените пътешественици.
Бенка на носа
Само истинските кариеристи могат да имат бенка на носа си. Това е ясен знак, че се насочвате към успешна кариера, чести повишения или пълно удовлетворение от работата си.
Бенка над устната
Обикновено такива хора имат много ярък външен вид, а бенката само укрепва запомнящия им се образ. Те са много отзивчиви, общителни и често стават душата на компанията.
Бенка на скулата
За хората с бенка на скулите буквално се осигурява висок материален статус. Те са ненадминати лидери и никога не отлагат най-добрия си живот за по-късно.
Бенка на ухото
Първо, такава бенка се счита за „белег“ на Съдбата, която предвещава късмет: повярвай – ако вече имате късмета да се родите с рождена марка на ухото си, винаги ще имате късмет. И такъв белег говори за бърза мисъл и високо ниво на интелигентност.
Бенка на брадичката
Такава бенка показва, че притежателят й е свободолюбив и независим човек. Най-често той заема лидерска позиция във всички области - било то кариерата, семейството или приятелската компания.
Бенка в дланта на ръката
Казват, че ако дланите сърбят, то значи е „за пари“. Така че, собствениците на бенки на дланите имат и финансови суперсили – те са добре запознати с икономиката и никога не остават „на червено“ и предпочитат стабилността пред всичко.
Бенка на стъпалото
Такива хора често стават популярни, защото са буквално целунати от Съдбата. Те не само са отворени за всичко ново, но и успяват да пленят другите с приключенията си.
Бенка на гърба
Хората с бенки на гърба обикновено изглеждат добронамерени и харизматични. Те лесно осъществяват контакт с околните, но понякога проявяват твърде голям ентусиазъм и изглеждат като работохолици. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
25 Ноември 2020 година