Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Сузанита ръси мъдрости

Видяна: 11590 пъти

Сузанита, която проби с малолетни разголени снимки и проблеми с дрогата направи тежък анализ на ситуацията у нас. Тя подложи крехкото си рамо в помощ на Бойко Борисов и на кабинета.
"Да. Правилно сте чули. Правителството ще обсъди затваряне на държавата. Удължава се противоепидемичната обстановка до края на март. Университети, училища се затварят, както и ресторанти и нехранителни магазини, няма да има колективни спортни мероприятия и екскурзии. А дали това е наистина правилното решение? Прави се защото здравната система е подложена на страхотен натиск и няма да издържи. Но дали икономиката ще издържи? Дали хората ще издържат?“, анализира тя. „Сигурна съм, че правителството ще вземе правилното решение за всички нас“, оптимистична е певицата.
Според Сузанита проблемът е дългогодишен: „Никой не инвестира в през последните повече от 30 години в кадри- млади и способни. И те заминаха от Терминал 1, година след година", и заключава: "Това е просто един вирус, гаден труден, упорит, но вирус. Ще мине през всички от нас, няма начин и ще продължим напред“. Напоследък Сузанита сериозно се заела със съчинения-разсъждения. Току-виж станала журналист, писа „България Днес“. /хотарена

Публикувана на
25 Ноември 2020 година