Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Сервитьорка обяви медиците от първа линия за лигльовци

Видяна: 39920 пъти

За доста смущаваща публикация на Теодора Павлова във Фейсбук по адрес на лекарите и всички, които се борят на първа линия с COVID-19 и спасяват нашите животи, съобщава сайтът Трибюн бг.
От думите й става ясно, че тя работи в ресторантьорския бранш и най-вероятно е сервитьорка. Не спестява критики и обидни квалификации към докторите и целия медицински персонал.
Постът й провокира доста негативни коментари сред шокираните потребители в социалната мрежа. Ето част от публикацията:
„Един въпрос ме мъчи – и той е как така, когато заведенията се пръскат по шевовете и всички техни величества – клиентите, искат да бъдат напоени и нахранени, ние отговарящият персонал успяваме да откликнем на всички техни прищевки и да ги поемем всичките. Трябва ли ние да затваряме заведенията и да не ги настаняваме, щото видиш ли нямаме достатъчно персонал или места за настаняване. Та и същата работа сега - докторите и персоналът в медицинските заведения не издържали на напъна и дайте да затворим цялата държава. Това ако не е ирония на съдбата ….. друго не мога да го нарека, лигльовци. Да го ду*ате!! Следващият път, в който си проявите претенциите относно нашата работа и искате велико място в ресторанта, имайте късмета да сте на мой район. Ще ви изритам всичките лекари и прочие като кучета”. /блиц

Публикувана на
30 Ноември 2020 година