Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Меркурий премина към Стрелец, как да привлечете успеха и богатството

Видяна: 25010 пъти

Меркурий преминава от Скорпион към Стрелец на 1 декември. Това астрологично събитие ще има благоприятен ефект върху финансовия сектор, а в тази връзка астролозите дадоха някои важни съвети на всеки от зодиакалните знаци. Всеки, който вече е запознат с особеностите на енергията на Меркурий, знае, че тази планета отговаря за информацията, парите и късмета в сферата на бизнеса. Това означава, че от първия ден на декември всички ние ще очакваме много успехи в тези области. Ето как да привлечете успеха и богатството през този период според зодията си:
Овен
Астролозите препоръчват на Овните да поемат трудни задачи за увеличаване на финансовия успех. Време е да покажете на себе си и на околните, че единственият разрешим проблем по пътя към паричното щастие е бездействието.
Телец
Телецът ще има нови възможности по отношение на бизнес пътувания. Можете да намерите важни контакти в други страни и градове. Ще бъде полезно да започнете да изучавате чужди езици и да разширите бизнеса си през първата половина на декември.
Близнаци
Астролозите съветват Близнаците да се обръщат по-често към интуицията си за помощ от 1 декември. Меркурий значително ще увеличи скоростта на вземане на решения и ще даде на Близнаците увереност.
Рак
Раците започват период, когато важните въпроси не могат да бъдат пренебрегвани. Ако има нови спешни задачи, по-добре е да се справите с тях. Отговорността и активността ще помогнат на Раците да увеличат доходите си.
Лъв
Благодарение на прехода на Меркурий в Стрелец, Лъвът ще има възможност да смени работата си и да намери нова интересна професия. За да увеличи доходите си, Лъвът ще трябва да спестява не пари, а време. От значение е да отлагате важните неща възможно най-малко.
Дева
За да се увеличат доходите на Девите, е препоръчително да се разширят знанията в областта, в която искат да превъзхождат. Например всеки, който работи с хора, иска да научи нови техники за постигане на компромиси. Също така периодът е благоприятен за пазаруване.
Везни
По време на Меркурий в Стрелец Везните могат да пазаруват, да откриват нови банкови сметки, да получават заеми. Ключът към богатството е да бъдете активни. Можете също да попитате за съвет близки и колеги.
Скорпион
Меркурий ще помогне на Скорпионите да успеят в планирането. Важно е да внимавате за нещата, които трябва да свършите, и да не губите време. За да останете на повърхността във финансов аспект, най-добре не казвайте на никого за бъдещите си планове.
Стрелец
За Стрелците настъпва време, когато могат да сменят работата си, да търсят нови източници на доходи. Такива дела ще бъдат възможно най-успешни. Ако хората от този знак отдавна искат да променят живота си, сега е моментът да започнат да го правят.
Козирог
По-добре е Козирозите да използват финансови амулети (стара монета или зодиакален камък например), защото са възможни големи разходи. Въпреки това, периодът от 1 до 19 декември може да се нарече време на големи финансови промени и то много положителни.
Водолей
За Водолеите ключът към богатството ще бъде тяхното самочувствие и желание да намерят нови източници на вдъхновение. Голям прираст на пари очаква всички, които се занимават в областта на науката или творчеството.
Риби
Рибите имат всичко необходимо за увеличаване на доходите и оптимизиране на разходите през първата половина на декември. Най-краткият път за финансов успех за тези хора ще бъде творческият подход към бизнеса. /Една.бг

Публикувана на
02 Декември 2020 година