Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Карбовски написа поема за Мегз и пусна снимка със скъсаните й чорапи

Видяна: 16897 пъти

Сагата Карбовски - Мегз има нов епизод. След като дизайнерката обяви публично, че е била жертва на сексуален тормоз от страна журналиста и ще то съди, сега той отвръща с... поема. Към текста си Карбовски добави и снимка на жена със скъсан чорапогащник, което привлече мигновено интереса и накара голяма част от последователите си да го попитат дали случайно това не е Мегз. Музата на Карбовски дойде непоследствено след като Каканашева се изповяда публично и стартира движението си MeToo. Ето и какво пише той в социалните мрежи:

"Обичта е онази,
която ще прави
каквото си иска.
Тя не желае някой
да й влияе добре.
Или зле.
Обичта те обича
Тя те притиска
Към свят в който
Искаш да кажеш
Обичам,
Нещастници,
Обичам,
От това мое щастие
Защо не опитате
да Сте една идея
По-добре?!??"

Освен намеците дали не показва крака на Мегз, за поста на скандалния журналист имаше и доста подигравателни коментари в мрежата. "Любовта към алкохола дали се брои?", гласи един от тях, а в друг се казва: "Или една лента по-добре?!".
Преди няколко седмици най-видната мома на град Раковски обвини журналиста, че искал секс от нея и други плеймейтки в замяна на ефирно време в тв предаването си. Карбовски бе категоричен, че ще съди Каканашева и всеки друг който разпространява подобни версии по негов адрес.
„Към момента не съм получила призовка за дело от него, ако пристигне е добредошла, чакам да видя какво ще се случи", споделя пред „България Днес“ дизайнерката.
Тя също има желание да съди Карбовски и твърди, че е събрала редица доказателства срещу журналиста, които да представи в съда. Част от чатовете Mегз вече показа в социалната мрежа, но твърди, че крие още козове в ръкава си. Делото няма да бъде заведено от само от Мегз, а и от други популярни личности, за които Карбовски разпространявал информации, които не отговарят на истината".
"Няма да коментирам нищо по тема дело, защото това ще му даде някаква информация, но както казах, моето дело няма да е самостоятелно заведено, а с други хора“, разкрива още Mегз.
/show.blitz.bg

Публикувана на
02 Декември 2020 година