Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Какво мъжете ненавиждат в гардероба на жените

Видяна: 8723 пъти

Обновявайки гардероба си, много дами се водят от модните тенденции или пък от собствения си вкус. И много рядко търсят мнението на половинката си, когато смятат да си купят някоя дреха. По този начин допускат огромна грешка, защото има неща, които мъжете ненавиждат и за нищо на света не биха искали да ги виждат на любимата си.
Някои дрехи и аксесоари от женския гардероб предизвикват истинско недоумение, смях и дори раздразнение у представителите на силния пол. И е по-добре да не ги обличате, особено когато смятате да излизате някъде с любимия.
Ето кои са те:
Гащеризони
Гащеризоните изглеждаха прекрасно на Трикси от сериала на Дисни "Чип и Дейл: Спасителен отряд". Но в реалния живот мъжете го възприемат единствено и само като работно облекло!
Ботуши UGG
Много момичета обичат тези ботуши, защото са практични и удобни. Мъжете обаче смятат, че тези безформени обувки обезобразяват женските крака.
Пола лале
И в този случай господата са категорични: такива поли нарушават пропорциите на женското тяло!
Широки панталони
Дали ще са шалвари, или панталон тип банан - и двата модела са еднакво отвратителни за мъжете. Те вярват, че такива панталони изглеждат грозно на всяко момиче, дори и да е много слабо.
Тениски с провокативни надписи
Мъжете са убедени - такива тениски стоят добре само за тийнейджърки.
Фиби и ластици
Това са другите две неща, които според мъжете са подходящи само за ученички.
Дълги многопластови поли
На вас може и да ви се струват много женствени, но не всички господа харесват бохемския или етнически стил. За някои подобни поли изглеждат направо цигански. Да не говорим, че тези модели са изключително непрактични за разходка! /jenata.blitz.bg

Публикувана на
02 Декември 2020 година