Новина от категория България
Архив на публикациите

Цвета К. ще я изметат напролет, Лъчо Мозъка и той!?

Видяна: 17385 пъти

Сериозно разчистване в ГЕРБ ще помете и шефката на парламента Цвета Караянчева, която няма да влезе в листите за следващите избори на управляващата партия. Шефката на НС преди време влезе в медиите като „проста кърджалийска п*тка“ от запис на телефонен разговор на премиера, чиято достоверност не е потвърдена и до днес.
Теодор ИСКРЕНОВ

Минимум петима знакови гербери ще бъдат отлюспени заради издънки. Според публикация на „Галерия” сред тях са емблеми като Цвета Караянчева, Пламен Нунев и Лъчезар Иванов - Лъчо Мозъка.
Радикалните промени се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните лица в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви.
Русенският стожер на ГЕРБ Пламен Нунев си заминава заради силните му връзки с отцепника Цветан Цветанов. Нунев, който е областен координатор, е подозиран, че е в дъното на загубата на кметските избори в крайдунавския град. На мястото му ще бъде назначена Десислава Атанасова. Бившият министър на здравеопазването е от Дулово и е наясно с партийните драми в региона.лупа

Публикувана на
02 Декември 2020 година