Архив на публикациите

Ева бременна с близнаци

Видяна: 12139 пъти

Ева Веселинова е бременна с близнаци. Това призна самата чаровна блондинка в профила си в социалната мрежа. Бившата ко-водеща от "На кафе" и репортерка в "Господари на ефира" ще става горда майка на близнаци. В Инстаграм тя публикува снимки с видимо доста наедряло коремче, което държи с ръце.
Ето какво написа:
"Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите! Не познавам "златната среда". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имаме близнаци! Душата ми е слънце.
Естествено под снимките моментално заваляха поздравления и пожелания за здраве на нея и дечицата. Личният живот на Ева Веселинова винаги е представлявал интерес за медиите. Още повече пък за тайното й гадже, което упорито се крие от светлините на прожекторите. Преди време блондинката призна, че връзката й с него вече продължава цели две години, но продължи да пази името му в тайна. Блондинката отрече човекът до нея да е богаташ, бизнесмен или продуцент, както се тиражираше, но не издаде повече за него от това, че е млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен.флагман

Публикувана на
02 Декември 2020 година