Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Арестуваха майка, изнасилвала собствения си син

Видяна: 15677 пъти

В район Урюпински на Волгоградска област в Русия разследващите задържаха 40-годишна жена по подозрение за многократно сексуално насилие над 15-годишния й син.
„В нашето село живее интересно семейство: баща, майка и син“, казва жител на Урюпинския район, на име Сергей. „Цялото семейство беше арестувано във вторник. Подозрението е, че са изнасилвали детето.
Разследващите в Дирекцията за разследване на Следствения комитет на Руската федерация във Волгоградска област отказаха официални коментари, тъй като им е забранено да разпространяват информация за престъпления срещу лица под 18 години. Но самата история беше широко разгласена и при липса на официални данни, тя е обрасла с различни слухове.
Източник в правоохранителните органи на Волгоградска област, при условие на анонимност, се съгласил да разкаже подробностите по скандалното дело пред местни медии. Бащата в семейството е ветеран от чеченската война, по време на която той станал инвалид. Той има добра репутация сред съселяните, направил е много за селото, уважаван е, казва източникът. Женен е за 40-годишна жена и отглежда с нея 15-годишен син. Селяните започнали да забелязват нездравословните отношения между майка и син, те съобщили за това на органите на реда. Първоначално разследващите не повярвали в приказките за интимни отношения помежду им, но проверката показала, че жената многократно е прелъстявала сина си. Бащата не знаел нищо за това. Когато съпругата му била задържана, той бил шокиран.
Тя не отричала извършеното и направила признание. Заплашена е от до четири години затвор. /блиц

Публикувана на
15 Януари 2021 година