Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Турските жени гневни, че Мерием Узерли ще ражда второ пак без да е омъжена

Видяна: 22204 пъти

Турските фенове буквално скочиха срещу Мерием Узерли, след като знаменитостта роди втората си дъщеря, пише информационното издание на "Geje", цитирано от Труд бг. В микроблога й се появили стотици коментари от турски жени, които се изказват срещу раждането на незаконни деца и съветват актрисата незабавно да официализира връзката с бащата на бебето.
"Това противоречи на нормите!", "Децата трябва да се раждат в брак!", са част от коментарите на потребители на мрежата.
Прави впечатление, че подобна реакция имат само турски абонати, останалите последователи на звездата просто я поздравяват за раждането на второто й дете. Известно е, че първата щерка на Узерли също е родена извън брак, което също предизвика недоволство сред някои фенове.
Бащата на 6-годишната Лара, е турският бизнесмен Джан Атеш, с когото Узерли се раздели малко преди раждането на детето. Двамата бяха сгодени, но така и не се ожениха. Те се срещаха около две години, но той я заряза, когато забременя от него и тя изпадна в тежка депресия.
Според актрисата, Атеш упражнявал и психологически тормоз върху нея, упреквайки я в липсата на талант и наднормено тегло.
Преди да роди второто си дете, призна в интервю, че нейният сегашен спътник в живота е американец, живеещ в Берлин. Според информационното издание “Сноб”, този факт разстроил много фенове на звездата, защото очаквали да я видят омъжена за турчин. В същото интервю звездата сподели, че планира да се омъжи за бащата на втората си дъщеря през лятото, в очакване на края на пандемията на коронавирус. /блиц

Публикувана на
15 Януари 2021 година