Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Украинска певица ядоса мрежата с интимна прическа

Видяна: 24461 пъти

29-годишната украинска певица Марув е подготвила поредната изненада за абонатите. Тя рекламира собствена марка дрехи в Instagram, облечено в черно бельо в стил БДСМ.
Изпълнителката на хитовете Drunk Groove и Siren Song допълни разкриващия тоалет с пикантни изрези с еднакво съблазнителни пози. Въпреки че потребителите са й дали около 40 хиляди харесвания за дръзките снимки за по-малко от ден, те не я оставиха без критика.
"Да се беше съблякла чисто гола!", гласи един от коментарите.
Най-отдадените фенове, които я обичат под всякаква форма, се втурнаха да я защитават. Марув е украинска певица от Павлоград, чието истинско име е Анна Корсун. От детството си се занимава с танци и планирала да ги превърне в своя професия, но по настояване на родителите си завършва радиофизичния отдел на Харковския политехнически институт. През 2014 г. тя се пробва в украинския „Глас“, а през 2016 г. представи песента Easy to Love в националната селекция на Евровизия. Кариерата й тръгна нагоре и сега песните й се превръщат в хитове, а видеоклиповете й печелят милион гледания. /блиц

Публикувана на
15 Януари 2021 година