Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни носи тази събота

Видяна: 24360 пъти

Овен
Проведете важните разговори след 10ч. Ден за представителни срещи, за преговори и взаимни споразумения. Този ден изисква да си верен на принципите си и да играеш честно, защото всяко твое действие ще се проверява по различни начини и канали. Доверете се на инстинктите и изберете посоката, която неустоимо ви привлича. Трудно ще сдържате емоциите си, а може би и не трябва.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес е добре да осъществите връзки, които ще ви помогнат да затворите професионалния си и производствен цикъл. Канете гости и гостувайте, водете преговори и търсете ново място за внедряване. Ден на подадените ръце, на предложените и приети оферти за бъдеща работа и съвместна делова инициатива. Това е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес към вас протягат ръце за подкрепа не само приятели, но и съвсем непознати хора. Нищо няма да ви се даде, само ще ви се взима, ще ви се поставят условия и кой както може ще се държи ултимативно и с повишени изисквания. Тенденцията е да влезете в опасни капани на страстта и да се съгласите на компромиси носещи неприятности. Само храната ще ви се услади, днес не се пълнее.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес прекрасно се усвояват нови знания и умения. Изявете талантите си, проявете творческа активност и си гонете набелязаните цели. Ако на едно място не успеете на друго двойно ще ви се даде и предложи. Доверете се изцяло на инстинктите и ако към нещо почувствате привличане или желание непременно тръгнете в тази посока. Хапнете си сладко, днес не се пълнее.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Чудесен ден за делови и приятелски срещи, за обсъждане на бъдещи съвместни инициативи и сключване на нови творчески съюзи. Доверете се на интуицията и ако нещо ви привлича неустоимо не се ограничавайте, а тръгнете в тази посока. Днес и диетите са ненужни, храната изцяло се превръща в енергия. Няма да напълнеете, но банковата ви сметка ще набъбне, ако сте достатъчно подготвени.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Луната навлиза в знака на опозицията ви Рибите и бърза на среща с Нептун. Някой ще ви омайва с приказки и обещания, ще се опитва да ви наложи своите фиксидеи и да ви вкара в привидно изгодна делова връзка. Не се съгласявайте на компромиси. Поискайте време за размисъл и добре проучете как стоят нещата. До вечерта се нагнетява напрежение и у дома. Не е добре да отсъствате.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
Добре е за днес да планирате полезни срещи и да подновите стари отношения, които отдавна се нуждаят от смазката на едно мило обаждане. Стремежът е да се постигат далечни цели, да се търсят нови посоки, да се кооперират таланти, знания и вложения в една обща дейност и мисия. До утре сутрин колкото и да изядете няма да напълнеете, така че си подсладете живота.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес може да направите крачка в желаната и отдавна подготвената посока. Всяка среща ще е от значение, ще ви носи придобивки и ще осигурява бъдеща подкрепа. Обадете се на тези, с които искате да вървите напред и да сключите нови съюзи. Диетите и ограниченията са противопоказни. Хапнете си на воля. Дайте воля на желанията и личните си предпочитания, изкажете чувствата си.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес плановете ви се променят или зависят от настроението и желанията на близките. Трудно ще си намерите мястото. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Вечерта попадате в изнудващи положения. Нищо няма да ви се даде даром. Ще плащате и за своите и за чуждите удоволствия и дано това не ви е проблем. Днес не се пълнее, хапнете на воля.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Насрочете представителни срещи и преговори по важните и належащи за вас и за семейството ви въпроси. Бъдете верни на принципите си и на дълга си към близките. Лесно ще усвоите нови знания и уроци и ще помогнете на децата да се справят със своите. Пътувайте и на място уточнете някои положения по водените преговори и сделки. Днес колкото и да изядете няма да напълнеете.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Не бързайте да пътувате или да се обвързвате с някого рано сутринта. С напредването на деня навлизате в силен период. Връзките ви ще носят късмет, протекция и финансиране в бъдеще. От обед до утре на обед организирайте приятелски срещи, наредете и богата трапеза. Колкото и да изядете в този период, няма да напълнеете, но пък банковата ви сметка може да набъбне.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на полезни връзки и съюзи. Очертават се перспективни срещи и запознанства. Не отклонявайте покани. Препоръчително е да се ръководите от инстинктите и да тръгнете в посоката, която ви привлича. Не правете сметки, не се ограничавайте. Отдавайте значение на всяка мисъл и детайл при разговори. Ще усетите с някакво шесто чувство къде и при кого ви е мястото.
6
Работа
5
Пари
6
Любов
6
Късмет
5
Здраве
монитор

Публикувана на
16 Януари 2021 година