Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ни вещаят звездите до 22 януари

Видяна: 30195 пъти

Овен 21 март – 20 април
Очертава се чудесен уикенд с пътувания, делови и приятелски срещи и разговори с чужбина. На 16-и е ден за представителни срещи, за преговори и взаимни споразумения. Доверете се на инстинктите и изберете посоката, която неустоимо ви привлича. Трудно ще сдържате емоциите си, а може би и не трябва. На 17-и може да получите важни информации и свежи идеи, които в следващите дни ще успеете да реализирате и вкарате в личните си програми и начинания. На 18-и сутринта ще бъде объркана и обсебваща. Не се ангажирайте с обещания и не позволявайте намеси в личния си избор. Намалете претенциите към близките, ако искате да запазите връзките си. На 19-20-и ще водите тежки битки за професионално оцеляване. Ще се наложат големи компромиси. Стопете дистанциите с важните за бъдещето ви хора и издигнете стени пред тези, които ви вредят. 20-21-и дават предимства на големите и задкулисни играчи на пазара. На 22-и се доверете на инстинктите и изберете посоката, която неустоимо ви привлича. Трудно ще сдържате емоциите си, а може би и не трябва.
Телец 21 април – 20 май
Идват дни на тежък избор за родените до 1 май. На 16-17-и имате повече свобода на действие, водете преговори и си гонете интереса. Канете гости и гостувайте. Приемайте това, което ви дава съдбата и не желайте друго. Бъдете сигурни, че ще получите повече от очакваното в бъдеще. На 18-и внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Няма да има връщане назад и в решенията, които взимате. Не лъжете, една лъжа днес скоро ще стане истина. изисква промяна в тактиката. От обед на 19-и навлизате в провокативен период. В този ден се прощават греховете, правят се отстъпки в името на разбирателството и общото бъдеще. На 20-и е точното съвпадение на Марс и Уран върху Слънцето на родените около 29-30 април. Денят е зареден с агресия, с неочаквани обрати и рискови положения в живота особено за родените в първата декада. Не взимайте и не давайте заеми. На 21-и бъдете внимателни с техника и транспорт. Дръжте се дипломатично. На 22-и. ще имате голяма конкуренция, но ще реализирате и големи успехи.
Близнаци 21 май – 21 юни
През уикенда за вас се очертават разговори и срещи с опити за манипулация и въздействие. Запазете неутралитет. Тенденцията е да влезете в опасни капани на страстта и да се съгласите на компромиси носещи неприятности. Доверете се повече на интуицията. 18-и идва с вест и покана от чужбина. Пожелайте си нещо. Пазете писма и квитанции. От 19-и в живота ви ще се появи ново покровителство. От днес Слънцето ще ви гледа в хармоничен аспект от Водолея. Лесно привличате съюзници и сътрудници. Може да получите и предложение за работа в нов екип. От обед до 20-и на обед стопявате дистанциите с нужните ви хора. Вечерта навлизаме в рисков период, който ще засегне болезнено конкуренцията ви до 22-и. В този ден ще има неочаквани обрати в живота на мнозина. На 21-и до обед може да направите грешен ход водени от прекаленото си самочувствие. Не се доверявайте на никого, следете знаците на съдбата. 22-и ден на ремонти у дома и в личните отношения. Поправете грешките, привлечете важните хора. Подпишете нов договор, търсете съюзници, а вечерта се приберете с подарък.
Рак 22 юни – 21 юли
За вас се очертава приятен уикенд с делови и приятелски срещи, с предложения и покани, на които не може да се устои и от които ще произлязат важни промени за бъдещето ви. В събота не се пълнее, хапнете на воля. Доверете се изцяло на инстинктите и ако към нещо почувствате привличане или желание непременно тръгнете в тази посока. Засилват се телепатичните контакти и ако мислите за някого, той ще ви се обади, а и вие го потърсете. От 18-и до 20-и на обед стъпвайте на пръсти и контролирайте емоциите. Навлизате в рисков период. Не се препоръчва участие в колективни инициативи. Внимавайте какво обещавате. Не се изказвайте неподготвени, за да не настроите някого срещу себе си. 20-21-и запалват пожари, в които ще изгори не една надежда и любов. Контролирайте чувства и емоции, не се поддавайте на гнева и се дръжте дипломатично в отношенията с околните.
На 22-и чакайте придобивки. Енергията и апетитите ви нарастват. Може да постигнете повече от друг път, да се наложите при преговори и водене на дела.
Лъв 22 юли – 22 август
На 16-и пазарът живва. Организирайте срещи важни за бъдещето, преговаряйте и на 17-и с партньори от страната и от чужбина. Доверете се на интуицията и ако нещо ви привлича неустоимо не се ограничавайте, а тръгнете в тази посока. Няма да напълнеете, но банковата ви сметка ще набъбне, ако сте достатъчно подготвени. На 18-и лесно печелите съюзници. Не протакайте нещата, постарайте се до два дни да подпишете важните си договори и да уредите изгодни сделки. На 19-и се завръщат стари приятели и колеги недоволни от новата си работа. На 20-и рискът диша във врата на родените в първата декада. Вероятни са тежки изпитания на съдбата, инциденти и непредвидени обрати, които може коренно да променят живота ви. На 21-и губите пари и вредите на здравето си. Не поемайте рискове, останете си по възможност у дома, увеличете самоконтрола. Каквото се развали, трудно ще се оправи. Може да получите неприятни вести. На 22-и срещи и пътуване се провалят. Не си поставяйте тежки задачи и нереалистични цели.
Дева 23 август – 22 септември
На 16-17-и се очертават опити да ви бъде наложен чужд избор. Някой ще ви постави ултиматуми, ще се наложи да отстъпвате територии на влияние. Доставете си радост за сетивата, релаксирайте както го разбирате. Чакайте обаждане с изкусително предложение, на което е по добре да устоите и да преговаряте, за да извлечете повече ползи.
На 18-и правите перспективни връзки и до два дни може да намерите допълнителна работа. Ако счупите нещо е лош знак. Не споделяте намеренията си, конкуренцията дебне. На 19-и до обед лесно се влиза в конфликти, но следобед върви програма за сдобряване и прошка. Запалете свещ и мислено изгорете в пламъка и всичко негативно в живота ви. На 20-21-и конкуренцията е елиминирана. Ще ви се обаждат тези, които в миналото прибързано са ви обърнали гръб или са проявили невнимание. От вас зависи да стабилизирате връзките си. 22-и носи победа. Един от най-силните ви и успешни дни за месеца. Може да изкачите връх в кариерата, да намерите нова или по-добре платена работа. Вечерта се приберете с подарък и чакайте такъв.
Везни 23 септември – 22 октомври
16-и е ден за представителни и лични срещи. Стремежът е да се постигат далечни цели, да се търсят нови посоки, да се кооперират таланти, знания и вложения в една обща дейност и мисия. В неделя чакайте вести и предложения. Търсете и вие начин да се свържете с работодатели, със старите приятели и с близките, които са далече и за които всички тъгуваме. От 18-и до 20-и на обед газите в мътна вода, срещате хора с тъмно минало и прикрито настояще. Случващото се в тези дни ще ви подскаже правилния избор. Може да изпуснете нещо изгодно и добро за вас в желанието да гоните химери. Контролирайте емоциите, признайте си прегрешенията и не заменяйте една лъжа с друга. До 20-и не е добре за вадене на зъб. 21-22-и носят за някой неприятни изненади, но за вас са вероятни повече придобивки, шансове и успехи. Взимате си своето от живота и от една връзка. Предстоят рокади в работата. Вероятно е да получите предложение за заместване или да станете титуляр. Насочете всичките си сили към благоденствието на дома и близките.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Очертава се чудесен уикенд с приятелски и роднински срещи, които носят перспектива за бъдещето и обвързване, което ще ви дари с радост и любов. Всяка среща ще е от значение, ще ви носи придобивки и ще осигурява бъдеща подкрепа. Обадете се на тези, с които искате да вървите напред и да сключите нови съюзи. Диетите и ограниченията са противопоказни. На 18-и свършете важното до обед. Лесно ще убедите някой да ви съдейства и да направи жертвите, на които в миналото не се е съгласил.19-и започва с конфликт, но е добре да завърши с помирение. Ако не го направите в следващите дни ще получавате тежки удари от съдбата. Може да загубите ценно за вас партньорство и приятелство. Добре е да отложите рискови пътувания, ремонти и екстремни изпълнения в планината. На 20-и е точното съвпадение на Марс и Уран в знака на опозицията ви Телеца. Не поемайте несвойствени ангажименти, стойте мирни. На 21-и. може да се излъжете не само в отношенията, но и в парите. На 22-и пасивността е нежелателна, но по възможност не се занимавайте с нови начинания и вложения.

Стрелец 23 ноември – 21 декември
През уикенда попадате в екстремни ситуации. Очертават се опити за навлизане в личната ви територия на работа и влияние. Ще се наложи да влезете в битки за защита на свои и приятелски интереси. Нищо няма да ви се даде даром. Ще плащате и за своите и за чуждите удоволствия и дано това не ви е проблем.
Отложеното за 18-19-и ще се развие по-добре за вас, ще ви отвори нови хоризонти за работа и личен живот. Осъществете връзки с приятели и роднини в чужбина. Пътувайте, водете преговори, търсете спонсори и нова база за развитие.
20-21 ще бъдат рискови за откритата ви конкуренция, а прикритата ще излезе на показ. Движете се на пръсти и бъдете готови да реагирате адекватно на нуждите на околните във всеки момент. Бъдете скромни и не се опитвайте на всяка цена да изявявате и доказвате себе си. Очертават се проблеми повече за близките ви родени в началото на Телеца, Водолея и Лъва. Лагерите на приятелите и враговете ще се оформят на 22-и. Добре е да се сключат нови договори и съюзи. Не подкопавайте чуждите позиции и укрепете своите.
Козирог 22 декември – 20 януари
Очертава се чудесен съботен ден, а и в неделя може да прекарате чудесно. Насрочете представителни срещи и преговори по важните и належащи за вас и за семейството ви въпроси. Бъдете верни на принципите си и на дълга си към близките. В следващите три дни Луната ще се движи в знака на нехармоничния ви Овен, ще провокира кризи и депресивни състояния. На 18-и ще получите информации позволяващи да откриете истинския смисъл на отношенията си с някого. На 19-и може да сключите изгодни договори до вечерта и да уредите срещи важни за бъдещето ви. На 20-и проблемите ще са повече за родените в третата декада. Може да сключите изгодни договори до вечерта и да уредите срещи важни за бъдещето ви.
21-22-и ще ви отворят нови пътища и хоризонти, ще спечелите предимства и пари, ще се издигнете на по-добра позиция в бизнеса. Прекалената ви самоувереност ще бъде наказана. Не се ловете на бас и не играйте хазартно. Може да получите чаканата подкрепа и финансиране.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Навлизате в един от рисковите си периоди в сатурновата ви дупка.
16-17-и носят късмет и ползи, връзките с чужбина осигуряват стабилност и обезпеченост. Колкото и да изядете в този период няма да напълнеете, но пък банковата ви сметка може да набъбне. Занимавайте се с обичайните си дела и не се оплаквайте от живота. На 18-19-и се очертават опити за намеси и провокации, които ще ви извадят от релси в следващите дни. Не се хвалете прибързано, за да не подплашите птичето на късмета. Опасно е да се лъже. По добре замълчете вместо да кажете неистини и да си вкарате автогол. Грижете се за вещите си и не предприемайте прибързани крачки към раздели. 20-22-и ще бъдат за вас дни на премеждия, проблеми и кризи в отношенията. Важното и неотложното изтеглете за началото на периода. На 20-и в 20 ч. 41 мин. по Гринуич Слънцето навлиза във Водолей. Всяка грешка ще ви коства много и ще води до раздели и здравословни проблеми. Една сделка може да се провали, планираните пътувания също.

Риби 20 февруари – 20 март
На 16-17-и Луната е във вашия знак в съвпадение с планетата на творческото вдъхновение Нептун. Ще ви хрумват блестящи идеи, с които може да привлечете бъдещо финансиране. Очертават се перспективни срещи и запознанства. Не отклонявайте покани. Не правете сметки, не се ограничавайте. 18-19-и са дни на интуитивни прозрения и контакти с чужбина. Очертават се опити за изнудване и манипулация. Не започвайте нищо важно и не позволявайте да ви притискат с ултиматуми и прекалени изисквания. Ставете изнервени и затормозени, разсеяни сте и може да забравите нещо важно. Не унищожавайте бележки и квитанции, ще ви потрябват. На 20-и се нанася удар върху конкуренцията ви. Стимулирани сте да кажете нещо, което от доста време премълчавате. 21-и носи неочаквани печалби и придобивки, стъпвате на нова база. Ден на съзиданието и градежа. Подновете връзки, които прибързано сте прекратили в миналото. Дайте си втори шанс в любовта и започнете отначало. На 22-и изкачвате връх в кариерата. Подпишете нови договори и уредете наемни отношения.монитор

Публикувана на
16 Януари 2021 година