Новина от категория България
Архив на публикациите

ГЕРБ ще кани фолкаджии в листите

Видяна: 18178 пъти

ГЕРБ започват номинациите за кандидат-депутати. Този път партията щяла да заложи на по-широка гражданска квота, а в нея, за цвят, щели да блестят и фолк певци.
"80% от сегашната парламентарна група били хора на Цветанов”, подчерта в тази връзка наблюдател на политическите процеси у нас.  Точно това налагало „голямото проветряване”, за което говореше Бойко Борисов още през лятото. Освен лоялните на бившия втори в ГЕРБ, щели да се освободят и от тези, които не демонстрирали активност в работата си -  не се изказвали от трибуната, нямали законодателна инициатива т.н.
Освен това съвсем не се пренебрегвал и вариантът известни фолк певци и певици да намерят място в листите. Наши източници от парламента разкриха, че с няколко от тях дори вече са водени разговори. И повечето се били съгласили, защото заради пандемията и липсата на участия портфейлите им били доста изтънели.
Самите листи с кандидат-депутатите пък щели да се редят от бившия финансов министър Владислав Горанов и медийния гуру Георги Харизанов. Двамата са натоварени с тежката задача от лидера на партията Бойко Борисов, който обаче накрая щял лично да одобри кандидатите за народни представители на ГЕРБ./лупа

Публикувана на
22 Януари 2021 година