Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Галя от „Каризма“ се пренесе в кухнята

Видяна: 11956 пъти

Галя от “Каризма” се отказа да се връща на сцената за постоянно и се превърна в домашна готвачка. Някогашната поп звезда наскоро сподели, че се е прибрала в родния Ямбол и там прекарва дните си в домашна идилия с майка си и съседката Веска. Въртяла баници и сарми и се чувствала на седмото небе от блаженство.
Само преди няколко месеца бившата дуетна половинка на Миро твърдо смяташе отново да става певица, след като от години не се бе изявявала пред микрофона. Тези мераци се появиха, когато миналия февруари си дойде в България от Лондон заради шоуто “Като две капки вода”. Завръщането пред камерите възроди интереса й към музиката и тя дори сподели, че има няколко песни наум, които смята да запише и да предложи на феновете си. Коронавирусът обаче я отказа от всички тези планове. Галя реши да поизчака с новата музика, докато паднат ограниченията, тъй като в момента няма никаква финансова изгода от завръщането й на сцената.
Докато това стане, тя запълва времето си с домакинска работа. Певицата се прибра в бащината къща в Ямбол, което на фона на космополитния Лондон, където живееше в последните години, си е истинска селска картинка. Ежедневието си там прекарва в идилично-домакински занимания – край печката, въртейки домашни вкусотии. “Грижих се за мама по празниците, правих баници, сармички, сладки и какво ли не. Почувствах духа на родния град, изслушах новите хитове по музикалните канали, някои от които са много готини”, описва набързо ежедневието си Галя. А освен това намекна, че напоследък няма нищо общо с бляскавата звезда, която някога обикаляше сцените с “Каризма”. По-скоро прилича на обикновена българска домакиня, поставена под карантина, която по цял ден не сваля своите домашни дрехи. Една от любимите й приятелки в Ямбол се казвала леля Веска. Тя я угощавала с въглехидрати. /хотарена

Публикувана на
25 Февруари 2021 година