Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Тайнственият живот на новия на Мария Игнатова

Видяна: 23240 пъти

В последно време ври и кипи около Ивайло Нойзи Цветков, узна HotArena. Интересът към него бе породен не само от връзката му с Мария Игнатова, а и от твърденията, че ще бъде депутат от гражданската квота на ГЕРБ, при това името му ще бъде на избираемо място в списъците. В разгара на дебатите, той написа просто "Не, не е вярно".
Каквото и да реши, той има прелюбопитна биография до този момент. Той е един от създателите на несъществуващото вече списание Егоист. Освен това е първият главен редактор на българското издание на Плейбой, на списанията MAxim и "Една седмица в София". Роден е на 29 февруари, затова празнува само веднъж на 4 години.
Известен е и като футболен коментатор на английското първенство и е горещ фен на родния Левски. Освен, че има удивителна култура, той пее и свири на няколко инструмента, сред които пиано и китара. Като млад е свирил в рок банда, от където е прякорът му Нойзи - "шумен". Отделя повече от 20 години от живота си на музиката, но после губи интерес. Днес рядко свири и слуша музика, предпочита книгите, чете по 7-8 наведнъж. Възпитаник е на Националната гимназия за древни езици и култура, което обяснява факта, че говори 7 езика, в това число латински и старогръцки.
Макар да завършва право, истинската му страст остава писането. Известно е, че е имал връзки с редица красавици, но винаги е пазел интимното си житие в тайна с изключение на последната си любов с Мария Игнатова. Той има дъщеря Анна на 11 години, за чиято майка не споменава и дума, пише Галерия.

Публикувана на
25 Февруари 2021 година