Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

„Без мен „Капките“ не струват!“, скромен е Илчев

Видяна: 12383 пъти

Певецът, който спечели седмия сезон на предаването, се чуди защо Маги Халваджиян отново не го е поканил. На въпроса: "Защо те няма в Капките?", Стефан отговаря лаконично: "Солидарен съм с Димитър Рачков".
Феновете на имитатора на Лили Иванова го заливат със съобщения, в които обясняват, че не разбират отсъствието му от сцената на музикалното тв шоу. Илчев признава, че не е гледал първия лайф на предаването, но е категоричен, че сезонът, в който той грабна първото място, е бил в пъти по-добър от настоящия. Бургазлията дори не е имал шанса да се колебае дали да участва в новия сезон, пише „България Днес“.
"Масово мнение е, че липсвам на сцената на "Капките". Радвам се, че го споделяте с мен, със сигурност много хора се чудят защо ме няма. Очакванията на хората са останали незадоволени", споделя Стефан пред феновете си в социалните мрежи.
38-годишният изпълнител споделя, че дори е бил заплашван, но не разкрива от кого и защо: "Слаби хора има навсякъде и само така могат да се помислят за по-големи от комплексите си".
Певецът, който до последно е очаквал да бъде включен в кастинга на предаването, признава, че в момента работи над няколко песни, но се притеснява какво ще се случи с родната музикална сцена след пандемията.

Публикувана на
27 Февруари 2021 година