Архив на публикациите

Кои са най-верните жени

Видяна: 13603 пъти

Има жени, които ще бъдат верни на своите половинки при всякакви обстоятелства. Ето кои са те:
Овен

Такива жени са плахи и несигурни на пръв поглед. Що се отнася обаче до семейството и близките им, те бързат да ги защитят. Семейството за Овена е всичко. Те се женят веднъж. Те никога не бягат от трудностите и се борят за партньора си.
Близнаци
Те нямат най-простия характер. Това се изразява в желанието им да изразят лично всичко, което мислят. Жените Близнаци са прекрасни домакини. Те могат да флиртуват, но не пресичат границата. Техните половинки не трябва да се съмняват в тяхната лоялност.
Дева
Този знак е синоним на лоялност. Измамата не е част от тяхното отношение. След работа такива жени тичат за хранителни стоки и след това се прибират при семействата си. Такива жени ще откажат да отидат на кафе с приятели, за прекарат вечерта с любимите си хора.
Скорпион
Въпреки трудния си характер, Скорпионите са верни спътници. Те могат да допуснат много грешки, но остават верни на семейството си.
Водолей
Жените Водолей са леки и общителни. Те обичат да флиртуват, но нищо повече. Семейството винаги е на първо място за тях. Партньорите на такива жени могат да бъдат сигурни в тяхната надеждност. /jenata.blitz.bg

Публикувана на
27 Февруари 2021 година