Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

На какъв подарък се надяват жените за 8 март

Видяна: 22509 пъти

Ето ги и подаръците, за които всяка зодия тайничко се надява:
Овен
Жените Овни не са чак толкова претенциозни става ли въпрос за подаръци. Те са склонни да оценят и малкото усилия, които сте вложили, стига да сте го направили със сърце и желание. За тях е по-важно да усетят старание. Не са ценители на скъпите подаръци, но пък и няма да откажат такъв. Ако искате да ги зарадвате по подобаващ начин, подарете им пътешествие и много любов!
Телец
Суетни до безобразие, жените Телци непрестанно могат да се оглеждат в огледалото, без това ни най-малко да ги тревожи. Те винаги са в очакване на нещо, свързано с външния им вид. Не правете грешката да им подарявате предмет за дома, защото най-вероятно ще ги разочаровате.
Близнаци
Представителките на тази зодия са повече от капризни. Дори те самите не са сигурни какво точно искат да получат. Постоянно си сменят мнението и това обикновено успява да обърка техния партньор. Заложете на нещо нетипично и рядко срещано, ако имате намерения да породите сълзи от щастие в техните очи.
Рак
Раците обичат подаръците до полуда. Те винаги искат още и още. Можете да опаковате няколко предмета в отделни кутии и това със сигурност ще ги зарадва повече, отколкото, ако ги поставите в една обща.
Лъв
Лъвовете са също върли привърженици на изненадите, макар да не си го признават. Те обаче ще се зарадват и на нещо, свързано с дома. Съвсем спокойно можете да им поднесете тигани и тави и ще ги накарате да се чувстват истински щастливи. Веднага биха им намерили приложение.
Дева
Девите са също толкова суетни, колкото и Телците. Те обичат винаги да демонстрират класа и стил, затова на тях най-точно им пасват скъпите аромати или дизайнерски бижута. Обичат да се открояват сред останалите.
Везни
Везните не са големи фенове на подаръците, колкото и странно да звучи. Ако имате скъпа на сърцето си жена Везни, вероятно ще изпитате затруднение, избирайки изненада. Никога не казват от какво имат нужда и това може единствено да ви обърка.
Скорпион
Скорпионите са хора, които умеят да ценят дори най-малките жестове. Те не толкова обичат да получават подаръци, колкото сами да си ги правят. Така знаят, че никога няма да се разочароват и винаги ще получат точно онова, за което са мечтали. Можете да поставите пари в плик. Да надпишете картичка с мило послание и да ги усмихнете искрено и широко!
Стрелец
Привърженици са на нестандартните идеи. Винаги са в търсене на изумителното. Те мечтаят да получат нещо скъпо и красиво. Не се интересуват толкова от възможностите на човек, колкото от своите лични терзания. Зарадвайте ги с нещо, за което сте сигурни, че искат.
Козирог
Тази зодия е доста своенравна. При тях нещата изглеждат по един съвсем различен начин. Ако им подарите онова, за което са споменали пред време, едва ли ще успеете да ги зарадвате. Ако решите да им купите това, което съвсем скоро са ви казали, че искат да получат, няма да го оценят, защото не ще го приемат като изненада. Каквото и да им поднесете, не очаквайте бурни вълнения и безброй благодарности.
Водолей
Те са най-големите фенове на подаръците. Винаги искат по много и от всичко. Не са сигурни какво точно желаят да получат като изненада, но пък искат да го имат. Малко странни и бързо променят мнението си, затова на половинките им е трудно при избора на подарък. Ако ли обаче твърде дълго го мислите, ние ви съветваме да изберете скъп аромат и да погалите самочувствието им.
Риби
Нежни, чувствителни и романтични, те ще се зарадват на всяко нещо, в което присъства романтика. Обичат сърчицата, розите и пенливото вино. Една романтична вечеря е достатъчно мил жест за дамите Риби!
/Actualno.com

Публикувана на
27 Февруари 2021 година