Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Лолита на Гришо нямала ремонти по себе си

Видяна: 21960 пъти

Още когато стана ясно, че жената до българския тенисист Григор Димитров се казва Лолита Османова, някои родни сайтове се поразровиха назад в архивите, за да намерят как е изглеждала преди руската красавица. Твърдеше се, че тя има зад себе си не една корекция по лицето си и че всъщност съвсем не би изглеждала така днес, както я виждаме в Instagram.
Е, оказа се, че това не е истина. В разговор със своите последователи Лолита бе категорична - никога не си е правила каквито и да е подобрения, а и няма намерение да го прави. "Приписват ми несъществуващи операции, със сигурност никога не съм променяла нищо по себе си. Това си е моето лице. Нито съм си рязала носа, нито съм пипала скулите си, устните ми също са си мои. Най-често пишат за устните и това всъщност ме ласкае", признава красавицата. Последователите ѝ в Instagram я попитаха и кой е любимият ѝ град. Лолита сподели, че се чувства добре навсякъде. "Преди пандемията имах планове да се преместя в Лондон, но така се случи, че вече 4 години Монако е мой дом. Мечтая да посетя Африка, но заради коронавируса сега е много трудно да се пътува", заяви тя.
Що се отнася до начина, по който поддържа форма, красавицата е споделяла, че види ли 60 кг на кантара, минава веднага на диета. Просто спира тестените, млечните и сладките продукти. По този начин заедно с усилени тренировки успява да свали 2 кг за броени дни. /дарикнюз

Публикувана на
22 Април 2021 година