Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Кога ще разберем какъв голям певец е П. П.

Видяна: 25010 пъти

"След като умра, чак тогава хората ще разберат какъв голям певец съм бил. В Това има някаква шега, но и голяма истина." Това заявява пред „България Днес“ големият певец Панайот Панайотов, който преди по-малко от месец отпразнува 70 годишен юбилей.
Музикантът е от малцината личности, които са се докоснали до Ванга. Обяснява, че не си даваме сметка, какво богатство имаме в лицето на пророчицата. "Тя е истински световен феномен, а ние не й отдаваме дължимото. Това направо ме вбесява! Когато Ванга беше жива, имаше огромни опашки пред къщата й. Хората от цял свят искаха да се докоснат до нея. А у нас никой сериозно не й обърна внимание", разказва Панайотов.
Изпълнителят съвсем скоро ще издаде нов албум „Солена кръв“. Това ще е първият диск за певеца, в който ще има само български парчета. В него има и изненада - една от песните е продължение на вечния хит на Панайотов „Момчето, което говори с морето“. Категоричен е, че няма да издава автобиографична книга. „Обичам да разказвам вицове, но не и да правя това за живота си." /хотарена

Публикувана на
22 Април 2021 година