Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Изоставената Дани не страда

Видяна: 24095 пъти

- Г-жо Каназирева, вярно ли е, че се готвите за партийна кариера в ГЕРБ? Носят се слухове, че ще ставате член на Изпълнителната комисия и дори областен координатор в Пловдив на мястото на Иван Тотев?
- Не коментирам слухове. Това са несериозни неща. Никой не е разговарял с мен по въпроса, а и аз не съм член на ГЕРБ.
- Но сте депутат от коалицията ГЕРБ-СДС…
- Да, от гражданската квота и по личната покана на Бойко Борисов.
- Вашият доскорошен съпартиец в „Съюз за Пловдив” Владимир Кисьов напуска организацията. Има ли опасност "Съюз за Пловдив" да се разпадне?
- Не съществува такава опасност. В организацията има изключително кадърни и позитивни млади хора, които са важна част от обществения и политически живот в Пловдив. Тук искам да уточня нещо много важно – аз не съм член на „Съюз за Пловдив”. Често ме слагат в списъка на политическите номади и сега е време да отговоря. От много години съм безпартийна. Да, аз бях един от двигателите на създаването на „Съюз за Пловдив” и може би негово лице, но не съм нито председател, нито член на партията. Да припомня, че нейният пръв председател е ген. Йордан Кюмюрджиев, а от 6 години начело на организацията е Евелин Парасков.
- Това означава, че няма пречки за завръщането ви в ГЕРБ?
- Моля ви, да спрем с тези спекулации. В момента пред нас има сериозни предизвикателства и това е да защитим дясната проевропейската ориентация на България в новия парламент. Смятам, че именно това правим в 45-ото Народно събрание депутатите от коалицията ГЕРБ-СДС. /марица

Публикувана на
22 Април 2021 година