Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Майстори отказват ремонт на 52-годишна, видели я гола на снимка

Видяна: 28792 пъти

Когато 52-годишната британка Розана Додж се нуждаела от майстор за замазките, тя решила да го потърси във Facebook. След като открила трима специалисти, тя им описала задачата и времето, за което трябвало да бъде изпълнена, информира "Дейли Мейл". В отговор всички майстори поискали снимки на дома.

В бързането е заснела всеки ъгъл и веднага изпратила всички кадри на специалистите, без дори да ги погледне. А всъщност е трябвало да го направи.
Когато майсторите получили снимките, някои дори не й отговорили. А един от тях отказал и написал защо. След като получи съобщението от него, Розана била готова да потъне в земята от срам.
Извинете, но ще откажа тази поръчка. Не знам дали това е грешка, но може би е необходимо да разгледате някои от фотографиите, които ми изпратихте. Мисля, че това е ужасно непрофесионално, така че се налага да се откажа", написал е специалистът по домашни ремонти.
След като прегледала снимките, открила един кадър, който със сигурност тя никога не би направила нарочно и още повече, не би го изпратила на майсторите.
Оказало се, че когато снимала тавана в кухнята, в кадъра се е запечатало и огледалото на стената, в което се отразява самата тя. По нелепа случайност в този момент жената била напълно гола.
Розана е обяснила пред "Дейли Мейл", че е направила снимките сутринта след като малко преди това била станала от леглото. Жената спяла без дрехи, затова се разхождала гола с телефона из къщата.
Осъзнавайки гафа си, тя веднага написала на майстора „колко е смутена“, но не получила отговор. Също така британката веднага се извинила и на другите специалисти. Оказало се, че страницата на един от тях е водена от приятелката му, така че Додж се посмяла над снимката заедно с нея.блиц

Публикувана на
23 Април 2021 година