Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи този петък

Видяна: 21411 пъти

Овен
До обед продължете с жестовете към тези, които се нуждаят. Но за следобед планирайте грижа само за себе си, за личните си амбици и външния си вид. Посетете център за релакс, променете прическа и визия. В събота ще имате важни срещи. Време е да подновите някои връзки, които кризата е прекратила. Днес съдбата завърта своето колело и променя нагласите ни към контакти и сближаване.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Започнете деня с жестове към околните, независимо, че ви се иска да поставите някого на място, а друг да отстраните от участие в съвместни дела. От обед съдбата ще завърти колелото и което е било невъзможно ще се уреди и ще донесе полза. Навлизате в стабилизиращ връзките ви период. Погрижете се и за външния си вид. Тази вечер не е все едно къде ще отидете и как ще изглеждате.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на важни тансформации. Марс напуска Близнаците, а това е знак, че трябва да замените агресивния подход с нещо по-дипломатично, ако искате да успеете. Рано сутринта е и точният съвпад на Венера с Уран, а този аспект ни води към мълниеносни емоционални връзки, които ще свържат хората на изкуството и модата с тези, които имат намерение и може да инвестират в тях.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Марс навлиза в знака на Рака, където ще остане до 11 юни. Това ще бъдат дни на повишена агресивност от ваша страна, на нетърпимост към другите, на опити да уредите с натиск и агресия имотни дела и да си върнете загубените в миналото професионални позиции. В дома ви може да влезе неприятен дразнител, а в сърцето ви нова любов. Ден на засилена емоционолност и чувственост.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Не играйте хазартно. Днес и утре може да направите грешен избор и погрешно да изтълкувате случващото се. Родените около 1 август са в една от най-трудните си позиции за годината. Действате заслепено, сложили сте розовите очила или прекалено черногледите. На едно място се държите агресивно и манипулативно, а на друго се оставяте да ви водят за носа. Не правете рискови вложения.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес съдбата работи във ваш интерес. Очертават се разговори и срещи с перпектива за бъдещето. Чакайте изгодно делово предложение. Сключените договори ще са успешни и материално обезпечени. Ще намерите изход от всяка ситуация и точните думи, които ще стимулират личните ви и професионални връзки. Ден на гениални хрумвания, които ще помогнат да печелите добре в бъдеще.
6
Работа
6
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес вашата управляваща планета Венера е в съвпад с Уран, а този аспект ще ви насочи към нестандартни връзки. Очертават се мълниеносни срещи с любовта, от която някой вече се отказал. В този ден Марс навлиза в нехармоничния ви Рак и провокира конфликти и проблеми за тези, които си позволят да излезат от семейния коловоз. Вървите към емоционални изблици и изгаряща ревност
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед кандидатствайте по спонсорски програми, уредете стипендии, данъци и плащания и помогнете с каквото можете на някой, който ви моли за подкрепа. Следобед е време да помислите за себе си и за външния си вид. Облечете новите дрехи, постарайте се да изглеждате неотразимо на срещата тази вечер. Съдбата ще завърти колелото и ще ви помогне да изкачите мечтания връх.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Не бързайте с претенциите още от сутринта. Днес всеки жест е от значение. С нещо дребно може да дистанцирате или да спечелите важни за бъдещето ви хора. Вероятни са неочаквани и нестандратни запознанства. Венера е в прегръдките на магнетичния Уран. И най-верните може да изневерят и кривнат от семейната пътека. На път сте да срещнете своето очарователно изкушение.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес и утре Луната от Дева и четирите планети в Телец ще образуват перфектни аспекти с Плутон от вашия знак. Работата ви ще се стабилизира и ще потръгне, доходите ви ще нарастват и на фона на кризата ще направите своя професионален пробив. Проблемите ви ще са повече в дома, с близките и децата. Марс от Рак ще провокира семейните ви отношения до 11 юни.
6
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
Родените в първата декада навлизат в период на любовни авантюри, които може да ги оженят или разведат. Съвпадът на Венера и Уран от златния Телец ви вкара в неравностойни и материално обвързващи връзки. Контролирайте страстите, не си позволявайте да излезете от зоната си на комфорт само за една бурна петъчна вечер. Сами си слагате главата в торбата и плащате за удоволствията.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Луната е в опозиция на Нептун от Риби. Мнението ви ще е противопоставено на околните, Трудно ще получите обещаната подкрепа и съдействие. Сменете прическа и визия, облечете новите дрехи и се постарайте да изглеждате магнетично на срещите тази вечер. Колелото на съдбата се завърта. Тези, които са били притеснени и притискани се изправят и влизат в играта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве * монитор

Публикувана на
23 Април 2021 година