Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Сринаха Поли Генова със земята, не пее, а вие фалшиво

Видяна: 8052 пъти

Поли Генова отново си навлече гнева на зрителите на "Като две капки вода" след имитацията на Софи Маринова. Певицата подходи с пародия към емблематичната фолкпевица, но вместо да покаже колежката си в лоша светлина, накрая стана за смях пред всички.
Вечният хит на Софи "Стари рани" се оказа непосилна задача за Поли и в последствие тя смени песента с по-лесно, но отново не по силите на гласа й. Визуално Поли също приличаше на някакво чудовище от филм за ужасите, а не на ромския славей.
Всеобщото мнение на зрителите е, че се е подиграла жестоко с образа на фолкпевицата. Често й се случва да подхожда с ирония към образите, които й се падат да имитира, но се оказва крайно слаба в имитациите. Обявената за добра певица и ходила цели два пъти на Евровизия, не се справя добре с пеенето на живо на други песни и не за първи път вие фалшиво.
"Поли се изгаври с песните на Софи. Преекспонира цялото поведение. И като дойде моментът някой поп изпълнител да пее поп фолк си личи, колко не може да пее. Та тя едно изречение не можа да изпълни. Имаше само задъхано рецитиране и лигаво поведение. Софи не би постъпила така с нейна песен", гласи един от коментарите в официалната страница на шоуто.
Зрители на "Като две капки вода" припомнят, че досега само Мария Илиева се е доближила най-много до Софи Маринова с имитацията си на "Плачещо сърце". Михаела Маринова и Маргарита Хранова също са се опитвали, но Поли Генова държи първо място за най-ужасяващо изпълнение въобще във формата. Дори Ваня Джаферович и Джуджи, които бяха пълна скръб в шоуто, не са имали толкова ужасяващи превъплъщения./show.blitz.bg

Публикувана на
23 Април 2021 година