Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

С кои зодии си пасвате в любовта

Видяна: 11895 пъти

Всеки търси любовта в партньор, с когото да е напълно съвместим. Съвместимостта обикновено предполага щастлива и дълга връзка, за която повечето хора си мечтаят. Астрологията може да окаже голямо влияние върху това с кои зодии можем да се окажем съвместими в любовта. Астрологичната съвместимост между зодиакалните знаци може да послужи като индикатор за щастлива и дълбока връзка.
Овен
Овенът е известен като конкурентен и много инатлив. Той обаче е много магнетичен и симпатичен в поведението си, дори когато е ядосан. Отначало може да се страхувате от него, но когато го опознаете виждате, че той крие романтична и чувствителна душа. Ако сте упорити и силни личности неминуемо ще спечелите вниманието на Овена. Съвместим в любовта е с останалите огнени знаци Стрелец и Лъв. С тях може да изразява и споделя бурната си енергия, която преминава в нестихваща страст във връзката.
Въздушните знаци Водолей и Близнаци също могат да бъдат интересни партньори за Овена. С тях той също създава силна връзка, в която се допълват. Те му помагат да разкрие творческата си страна и да разшири кръгозора си. Налудничавото и нестандартно мислене на Водолея пленява Овена, който пък вдъхновява Водолея с лидерските си качества. С Близнаците Овенът винаги намира интересни теми на разговор, които поддържат интереса във връзката.
Телец
Телците са известни с това, че са упорити, но всъщност дълбоко в себе си са изпълнени с нерешителност. Знаят как да постигат целите си и да успяват, но го правят по свой оригинален начин. Телците са най-съвместими с Дева и Козирог. И двете зодии са надеждни, трудолюбиви и уважават желанието на Телеца да преминава през всички трудности с инат, бавно, но стабилно.
Телците са съвместими и с Рак и Риби, тъй като те са силно емоционални и помагат на Телеца да разкрие нежната и чувствителна страна от себе си. Ракът насърчава Телците да прекарват качествено време заедно. Рибите са мечтатели и идеалисти. С въображението си и дълбокомислените разговори до малките часове на нощта те карат Телеца да разпали артистичните си умения.
Близнаци
Най-съвместими с Близнаците са Овен, Лъв, Водолей и Везни. Близнаците говорят много и бързо. Те обичат да общуват. Доскучава им в компанията на партньор, който е интроверт и предпочита да мълчи през повечето време. Притежават възхитителни майсторски умения в общуването, което им помага във връзките. Това е и причината да си пасват така добре с Водолей и Везни, които подобно на Близнаците, имат по-изразени комуникативни способности.
Огнените знаци Лъв и Овен предлагат вълнуващо партньорство във връзките. Те пленяват Близнаците с това, че са прекрасни партньори в разговорите, споровете, намирането на нестандартни решения, благодарение на иновативно мислене. Лъвът обожава цялото внимание да е за него, но умее да обсипва с обич и внимание, от което Близнаците имат нужда.
Рак
Ракът е най-съвместим в любовен план с Телец, Дева, Скорпион, Риби. Раците са много емоционални и чувствителни същества. Те подхождат със страст към връзките си. Много важни са отношенията за тях, като винаги се стараят да намират партньори, с които да вибрират на сходна емоционална честота. Скорпионите и Рибите са водни знаци и по естествен начин допълват природата на Рака на сантиментално ниво.
Скорпионите могат да разберат неизказаните чувства на Рака. Умеят да направят така, че да разсеят всяко съмнение, нотка на ревност или гняв, без да се налага да казвате каквото и да било. Рибите се свързват на духовно ниво с Рака, което кара любовта да се усеща навсякъде във въздуха между партньори от тези зодиакални знаци.
Лъв
Лъвът създава силни и щастливи връзки с представители от зодия Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Лъвовете обичат да бъдат обожавани, но и самите те обожават партньорите си. Възхищават се на хора с кралско излъчване. А именно такива са Близнаците и Везните. Те обръщат внимание на партньорите си, а Лъвът обожава вниманието да е насочено изцяло към него. От двойките от тези зодии излизат прекрасни събеседници, които винаги има за какво да си говорят. Правят събитие от всяка случка. Никога не им е скучно заедно.
Овенът и Стрелецът също са чудесни партньори за Лъва. Овенът ще бъде винаги до вас, за да ви движи напред, да ви държи мотивирани и да ви поставя цели, към които да се стремите. Стрелецът ще изведе спонтанната и приключенска страна от вас, за която не сте подозирали.
Дева
Най-съвместими партньори за Девата са Козирог, Телец, Скорпион и Рак. Девите са ориентирани към детайла. Ето защо земните зодии като Козирог и Телец, са толкова подходящи за тях. Те са здраво стъпили на земята и имат практически подход към всичко. Това помага на прагматичните Деви да съставят добър план за всичко, който да следват заедно с партньора си. Девите съставят прекрасен тандем с половинки от тези зодии, а това е предпоставка за изграждане на солидна основа, към която те се стремят.
Девите имат щастливи връзки и с представителите на водните знаци Стрелец и Рак, защото те им дават емоционално доверие и спокойствие. Водните знаци са чувствителни и емоционални, което помага на Девите без страх да показват и слабите си и уязвими страни. Скорпионите също са ориентирани към детайлите, педантични са и следват своя план. Това се харесва на Девите
Везни
Везните създават прекрасни и щастливи връзки с представителите на зодиите Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Спокойният чар и дипломатическите умения за разговор на Везните пленяват Близнаците и Водолея. Тези зодии винаги имат интересни теми, върху които да дискутират. Никога не им е скучно заедно. Бърборещите Близнаци и интелектуалният Водолей предлагат умствена стимулация на Везните, която те дълбоко ценят.
Лъвовете и Стрелците също създават вълнуващи връзки с Везните. Везните и Лъвът имат сходна страст към фините неща в живота и лесно намират общ идеал в тази посока. Както Везните, така и Лъвът обичат да бъдат обожавани, затова и си дават взаимна дълбока обич, от която черпят енергия и вдъхновение за живота. Стрелците имат способността да тласкат Везните към дълбините на вътрешния си свят и свободен дух.
Скорпион
Скорпионите създават прекрасни връзки с представители на зодия Козирог, Рак, Дева и Риби. Скорпионите са известни със страстта си към разплитане на тайни, решаване на проблеми и намирането на начин. Раците и Рибите притежават тези качества и затова много добре ги разбират. Раците са изключително предани и лоялни. Те ценят това в партньорите си, а Скорпионите могат да им го предложат. Рибите умеят да накарат Скорпионите да разкрият уязвимите си страни, което ги кара да се чувстват като у дома си.
Дълбока любов пламва и между Скорпионите, Козирозите и Девите. Девите са ориентирани към всеки детайл в живота си и са склонни да планират всичко. Скорпионите им помагат да осъществят плановете си и да постигат целите си. Козирозите също са зодия, ориентирана към покоряването на върхове и постигането на цели. Ето защо в компанията на Скорпиона те правят прекрасен екип във всяко отношение.
Стрелец
Най-добрите партньори в любовта за Стрелците са Лъв, Овен, Водолей и Везни. Стрелците винаги преследват тръпката и приключението. Те са забавни, свежи, енергични и с неспирен свободолюбив дух. Ето защо Овните и Лъвовете им пасват толкова добре. Тези зодии вътрешно се разбират, благодарение на стихията огън, която споделят. Гледат с еднаква страст на живота, което прави връзките им вълнуващи, бурни и изпълнени с много страст. Животът им е истинско приключение.
Въздушните знаци Водолей и Везни също правят прекрасни връзки със Стрелеца. И двата знака са спокойни и дават необходимата на Стрелеца свобода. Везните са оптимисти, което пленява Стрелците. Те ги подкрепят във всяко начинание и се възхищават на способностите им. Водолеите пък държат Стрелците винаги психически и емоционално стимулирани, както и философски настроени към света.
Козирог
Козирозите правят прекрасни връзки с представители на зодиите Дева, Риби, Скорпион и Телец. Козирозите са изключително работливи и целеустремени. Те действат директно и преминават направо към въпроса, без да увъртат. Това важи както за работата, така и за отношенията им. Ето защо Девата и Телецът са толкова подходящи партньори за тях – те обичат директните и открити отношения. И двата знака са земни, практични и изключително отговорни, а това е важно за Козирога.
Водните знаци, като Скорпион и Риби също са подходящи за Козирога. Скорпионите са също така силно устремени към постигане на целите си. Заедно с Козирога могат да преместят планини, ако целите им са общи. Способни са да се справят заедно като двойка с най-големите предизвикателства. Рибите са в състояние да разкрият най-чувствителната страна на Козирога, за която дори самият той не подозира. Това внася хармония и баланс във връзката между тях.
Водолей
Водолеите създават прекрасни щастливи връзки с представители на зодиите Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Водолеите поставят свободата си на първо място. Тяхната независимост е от огромна важност за тях. Ако някой се опита да им я ограничи, просто ще ги изгуби. Въздушните знаци Близнаци и Везни са много подходящи за Водолея, защото те самите имат подобни разбирания за връзките и отношенията. Те уважават независимостта си и я ценят, затова и разбират нуждите на Водолея от пространство и индивидуалност.
Водолеите са съвместими и с Овните и Стрелците. Овенът умее да оспорва идеите на Водолея, като по този начин стимулира творческото му мислене. Крайният резултат винаги е впечатляващ, допълнен с нови идеи, цели и вдъхновяващи иновации. Стрелецът е разкрепостен, какъвто е и Водолеят. Заедно те преминават през страхотни приключения, които правят връзката им вълнуваща.
Риби
Най-подходящите партньори за Рибите са Козирог, Телец, Скорпион и Рак. Рибите са много чувствителни, каквито са и Скорпионите и Раците. Ето защо между тези зодии възникват и едни от най-силните връзки. Раците изграждат дълги и хармонични връзки с Рибите, базирани на експлозии от емоции и дълги среднощни разговори за чувства и мечти. Скорпионите разбират по естествен начин настроенията на Рибите и винаги знаят как да им угодят.
Рибите създават чудесни връзки и със земните Козирози и Телци. Телецът може да помогне на Рибите да станат по-креативни, борбени, а Козирогът пък ги прави по-фокусирани и целеустремени към успехите и постигането на целите. Това сваля на земята замечтаните Риби и ги връща в реалността, от което често имат нужда.

Публикувана на
23 Април 2021 година