Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Какво ще предпази дома ви от лош късмет

Видяна: 25840 пъти

Всеки ден ни спохождат неприятности. Амулетите и талисманите ще ви защитят, а наличието им в дома ви ще го пазят от неприятности. Защитните амулети можете да си направите и сами лесно и от импровизирани неща. Има и предмети, които сами по себе си носят късмет и пазят дома.
1. Безопасна игла
Тя ще ви опази от зли очи. Мнозина я зареждат с енергия, като ѝ изричат специални заклинания. Можете да се възползвате от защитата ѝ и без заклинания.
2. Монети
Монетите могат да ви помогнат да избегнете финансов крах. За да енергизирате този талисман и да очаквате да спечелите лесно пари, сложете монетата в пръстта на саксия с растение. Тя ще зареди с енергия монетата. Сложете някакъв знак на монетата, за да можете да я разпознаете сред останалите и да не я дадете случайно в магазина. Можете да я сложите в специална малка торбичка или джоб от червен плат. Освен защита, монетата ще ви донесе добър финансов късмет.
3. Червена връвка
Това е много популярен талисман, който се използва в много култури като фън шуй. Източните учения казват, че червеното гони злите духове и освен това е отличен магнит за положителна енергия Qi. Червените конци се окачат пред входната врата на дома или се носят на лявата ръка като гривна, така че да ви заобикалят отрицателни токове.
4. Пръстен
Тези бижута са едни от най-мощните защитни предмети. Те буквално са универсални, семейните пръстени могат дори да се предават от поколение на поколение. От такъв пръстен очаквайте късмет, но ако собственикът му е пострадал, с препоръчва да минете пръстена през солена вода (внимавайте да не повредите материала).
5. Торбичка със сол
Самата сол е прекрасен контраст на всичко тъмно и нечисто. Тя предпазва буквално от всичко - от зли очи, проклятия, неуспехи, черни магии. Може да се използва не само в дома, но и извън дома, като защитен амулет. Можете много лесно сами да си го направите. Купете или направете своя малка торбичка. Изсипете сол в нея и я стегнете плътно, за да не се разсипе солта.
6. Всяко украшение
Всяко украшение може да стане мощен амулет, заради скъпоценните камъни и металите по него. Те дори не трябва да бъдат зареждани. Ако си имате свой любим пръстен с камък, обеци, колие или гривна, то силата на природата винаги ще бди над вашето спокойствие.
7. Ключ
Купете произволен ключ, който няма да се пъха в никоя ключалка. От древни времена ключовете са били магически и важни предмети за благополучие. Маговете ги използвали като защита от магии и зли духове. Можете да сложите ключ на входната врата в коридора или окачени на стените до изхода, за да предпазят дома от лошо.
/Actualno.com

Публикувана на
03 Май 2021 година