Новина от категория Свободна зона
Архив на публикациите

Засякаха извънземно да се разхожда

Видяна: 25720 пъти

Жителите на град Санта Круз, Боливия, твърдят, че са видели в града им да се разхожда извънземно същество, съобщава изданието "Радио Митра". Точно преди появата на извънземното в небето над Санта Крус се чува гръм.
Хората виждат ярък ореол от светлина и три ярки обекта. След това се появява самото същество. То има по три пръста на всяка ръка и огромни изразителни очи. Мнозина решават, че това същество, съдейки по поведението му, е сляпо или просто дневната светлина е твърде ярка за криптида.
Повечето жители на Санта Круз са сигурни, че извънземното същество е легендарната Чупакабра, която много често се среща в местните легенди и за която се твърди, че причинява щети на фермерите. Очевидци разказват, че "чупакабрата" се е разхождала по улиците на Санта Круз, а след това изведнъж изчезнала.
Някои изследователи вярват, че криптиди като чупакабра се появяват в нашия свят от паралелни измерения и бързо се връщат обратно. Този случай само допринася за увеличаване на мистерията.
Други допускат, че е възможно съществото да е пристигнало заедно с представители на извънземни цивилизации, които са изпратили криптида на Земята по същия начин, по който хората пускат своите домашни любимци да се разхождат на чист въздух или да ловуват местни животни. /лупа

Публикувана на
05 Май 2021 година