Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Мъжете от кои зодии са най-скучни

Видяна: 30500 пъти

Скуката трябва да бъде изгонена някъде надалеч, защото понякога е просто невъзможно да издържите скучен човек. Това, до известна степен, зависи от характера, а след това и от белезите на зодиакалния знак. Прочетете кои зодии са най-скучни и унили, за са предпазите от тяхното присъствие.

Рибите са на пето място
Те са мътни и летаргични - това е първото впечатление от мъжките представителите на зодия Риби почти винаги. Рибите се бавят при вземането на решения, склонни са към зависимости и твърде често се обезсърчават. Тяхната скучност се обяснява с ниското самочувствие - те често мислят, че не са способни на нищо, притесняват се от липсата на практичност. Лесно е да изведете Рибите от това състояние, просто им предложете реална помощ - тогава те отново стават лесни и интересни събеседници и партньори.
На четвърто място са Козирозите
Тези пресметливи егоисти са толкова скучни, че просто искате да ги удушите. Всякакви чувства са им чужди, не е никак лесно да не се надигнат и биха прекарали целия си живот на работа. Горко на вас, ако сте подчинен на Козирога - тогава и вие ще трябва да прекарате целия си живот на работа.
Девата е на трето място
Девите са педантични до отвращение. Те толкова обичат реда, че в живота им почти няма място за непредсказуемост. Всичко, което имат, е планирано, всичко е подготвено и не дай си Боже някой да наруши перфектния график на техния скучен живот. В най-добрия случай ще станете жертва на скуката, в най-лошия просто ще изчезнете от живота на Девата. Въпреки че - тук все пак трябва да помислите какво всъщност е по-лошо.
Телецът е на второ място
Телецът живее по принципа на запазване на енергията: не дай си Боже някъде да се наложи да положи усилия, ако може въобще да не се движи. Емоциите също са енергия, така че Телецът предпочита да не се забавлява кой знае колко. И също не общувайте, не рискувайте.
И на първо място отиват Раците
Нека поздравим победителя в битката за титлата „Най-скучен зодиакален знак“. Битка обаче нямаше, защото участниците решиха да не участват в тази забавна и скучна война. Така че, Раците не само са подозрителни, но и не искат да променят нищо (никога изобщо), поради което са най-задушаващите и скучни маниаци, които някога ще срещнете. Ако вие сте Рак, просто ви съчувстваме.
/Actualno.com

Публикувана на
05 Май 2021 година