Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Брат Аргиров уловен в свалка на омъжена репортерка

Видяна: 23960 пъти

Репортерката на Гала Ина Чочева за пореден път интервюира братя Аргирови, които вече си я чувстват очевидно доста близка. Толкова близка, че по-игривия от близнаците Аргирови – Светослав откровено флиртува с русата красавица, която е съпруга на тенисиста Тодор Енев.
В края на излъчения репортаж побелелия Светослав Аргиров го удари на откровения пред микрофона на Ина: „Аз съм много влюбчив, и много чувствителен… и моля ти се стига с тези интервюта, че и аз имам сърце, сега сигурно пулса ми е 130… и не знам какво ще правим по-нататък!“, ухажва секси репортерката пловдивчанина, чиято гореща свалка очевидно е поорязана при монтажа, пише LifeOnline.bg.
От своя страна семейната Чочева се заканва, че това "няма да е последното ни интервю“, а братята се надпреварват – „Не отказваме, с огромно удоволствие!“, един през друг се слагат естрадните звезди, а със сподавен стон Светослав изстрелва многозначителното „Ще гледам пак да се видим.“.
След репортажа панелистката Криси Патрашкова констатира, че това е "обяснение в любов" и допълни, че съпругата на Благовест Аргиров – румънският модел Лили – е много ревнива, защото очевидно е наясно, с игривите навици на братята и всячески се стреми да ограничи залитанията му извън семейната спалня.
От своя страна Гала подчерта, че Ина Чочева е неустоима красавица и може да разтупти сърцето на всеки мъж. /show.blitz.bg

Публикувана на
05 Май 2021 година