Новина от категория България
Архив на публикациите

„Върнах се от оня свят!“

Видяна: 27440 пъти

Култовият създател на "Тоника", "Тоника СВ" и "Фамилия Тоника" Стефан Диомов изкара тежко COVID-19 в разгара на третата вълна през февруари. Големият музикант се отървал на косъм от смъртта и е убеден, че сам си е докарал ужаса на главата с отказа си да се ваксинира.
"Можеш да си поставя ваксина още през януари, обаче все отлагах, защото смятах, че няма как да се заразя. Бях предубеден, но сега знам едно - ваксините са единственият начин да се преборим със заразата", твърди композиторът.
Написа песен "Браво, браво, медици", с която да благодари на българските лекари, които всеки ден се борят за живота на нашенците при ужасни условия и изправени срещу стена от недоверие.
"Самия коронавирус изкарах горе-долу леко за около седмица. След това обаче получих тежки усложнения в много органи, стомашно-чревният ми тракт отказа. Отслабнах със 7 килограма, докторите буквално ме върнаха от оня свят. Пазех се много, избягвах места с много хора и пак пипнах вируса. По тази приччина предупреждавам всички - ваксинирайте се незабавно, защото този невидим враг ни дебне отвсякъде", разказва е маестрото./лупа
Сн.: БУЛФОТО

Публикувана на
05 Май 2021 година