Новина от категория Огледалото
Архив на публикациите

Петте цвята на лятото

Видяна: 92120 пъти

Забравили ли сте как да се облечете? И не става въпрос за едни и същите дрехи, които носите през последната година, за всякакви поводи. Важно е да се обличате според случая и така, че да привличате положително внимание - дреха за питиета с приятели в заведение, готин панталон по поръчка за пикник в парка, блейзер за пазаруване в събота.
Или иначе казано е време да внесете малко забавление и разнообразие в гардероба си. Престанете да се фокусирате само върху широки, удобни и многофункционални дрехи. Бъдете отново смели в избора на облекло.
За щастие има много ярки цветове, които са тенденциозни за пролет/лято 2021г. Край на приглушените и пастелни тонове, време е да демонстрирате смели нюанси. Базирайки се на последните модни колекции, има пет основни цвята, които всички ще искат да носят този сезон.

1. В зелено
Трудно е да се определи кой точно зелен нюанс е модерен тази година, тъй като под светлините на прожекторите попадат неоново зеленото, тревисто зеленото, смарагд, морска пяна. Каквато и версия на зеленото да предпочитате, бъдете спокойни, че ще сте в крак с модата.
2. Кралско оранжево
Оранжево? Звучи твърде новаторски и дори леко комично. Но тази година света на модата наистина се нуждае от инжекция на радост и този цвят със сигурност е идеалното решение.
3. Бледожълто
В средата на всички ярки цветове е най-приглушеният от всички: бледожълтият. Това е идеалният цвят за хармонизиране с всички останали по-смели нюанси. Освен това бледо жълтото стои чудесно на всеки и на всякакви летни модни артикули - дрехи, обувки, чанти, аксесоари за коса и т.н.
4. Ярко розово
Това определено е цветът на 2021 г., тъй като малко фирми не го включиха в колекциите си. Ярко розовото е крещящ начин да се завърнете в света на модата и да блеснете сред приятели и колеги.
5. Алено червено
Алено червеното наистина подхожда на всички. Освен това този цвят идеално подхожда на всяка част от облеклото ви - якета, поли, обувки и всичко друго, което ви хрумне. И макар че червеното не се счита за точно пролетен или летен цвят, тази година именно червеното ще надделее през топлите месеци. /розали

Публикувана на
06 Май 2021 година